Νομίζεις οτι ένα απλό ξεμάτιασμα ειναι αρκετό;;

Πολλοί άνθρωποι που δεν νιώθουν καλά, πιστεύουν οτι έχουν ματιαστεί και με ένα απλό ξεμάτιασμα με λάδι ή μια προσευχή για το μάτι μπορουν να ξεφορτωθούν το λεγόμενο «κακό μάτι».

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ; 

Μερικές φορές ναι, ένα παραδοσιακό ξεματιασμα κυρίως απο τη μάνα μας (υπάρχει λόγος γι' αυτό), δουλεύει και ξεματιαζόμαστε. Με ένα κόστος όμως..η μανούλα μας παίρνει πάνω της όλη την αρνητικη ενεργεια που και η ίδια μετά προσπαθεί να αποβάλλει..μερικές φορές χασμουριέται και άλλες δακρύζει στην προσπάθεια της να διώξει αυτή την αρνητικη ενεργεια. Άλλες φορές δεν δουλεύει το απλό ξεματιασμα..η δουλεύει για λίγες ώρες ή λίγες μέρες και μετά πάλι τα ίδια..

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;

Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με τις αόρατες ενέργειες που επηρεάζουν τον άνθρωπο και ύστερα απο πολύ διάβασμα και ψάξιμο έχω καταλήξει σε καποια βασικά συμπεράσματα:

1. Δεν υπάρχει «υλική πραγματικότητα», όλα είναι ενέργειες, φωτόνια και κύματα·η σκέψη, η επιθυμία, το συναίσθημα ολα έχουν ενεργειακό αντίχτυπο στο περιβάλλον. Αυτή είναι επίσης και η βάση της θεωρίας της Μαγείας.

2. Τα μάτια δεν είναι μόνο ο καθρέφτης της ψυχής, είναι και η πύλη απο όπου περνούν, μεταδίδονται και εκπέμπονται γνωστής και άγνωστης φύσεως ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Το φως είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα. Αυτοί που ματιάζουν, εκμπέμπουν δυνατές συχνότητες αρνητικών βιοφωτονίων που δημιουργούν μαύρες τρύπες στην αύρα του θύματος. Αυτοί με λιγότερο ισχυρή αύρα (όπως π.χ τα μωρά) ματιάζονται πολύ πιο εύκολα, σε σχέση με αυτούς που τρέφονται σωστά, γυμνάζονται κι έχουν επαφή με τη φύση και τον εαυτό τους.

3. Υπάρχουν όντα που από τα ανώτερα επίπεδα ενεργείας τους, επηρεάζουν τον άνθρωπο, χωρίς να το αντιλαμβάνεται, για δικούς τους σκοπούς, ακατανόητους στον μέσο ανθρωπο. Αυτά έχουν ονομαστεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας ως δαίμονες απο το αρχαίο Ελληνικό δαήμονες, δηλ. σοφοί ή αυτοί που γνωρίζουν, εκ του δάω, αντίθετο του αδαής.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΑΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.

Προσοχή δεν λέω οτι το χρήμα ή η απόλαυση ή η εξουσία είναι κάτι κακό. Απλά λέω οτι στη σύγχρονη κοινωνία του υλισμού όπου οι περισσότεροι θα κάνουν τα πάντα γι' αυτά, αναμβισβήτητα δημιουργούν κακία, πόνο και καταστροφή τα οποία μεταδίδονται σαν ένας τρομαχτικός ιός που αφήνει μονο ζόμπι στο πέρασμά του.

Σκεφτείτε το αυτό λίγο..

 • Ο αγρότης θα βάλει μεταλλαγμένους σπόρους και φυτοφάρμακα για καλύτερη απόδοση ανα στρέμμα, ταϊζοντας τους συναθρώπους του δηλητήρια για το κέρδος.
 • Ο πωλητής θα πεί 1000 ψέμματα για να πουλήσει ένα άχρηστο προϊόν που δημιούργησε ένας επιχειρηματίας που το μονο που τον ενδιαφέρει είναι το γρήγορο και εύκολο κέρδος αντί να προσφέρει μια άξια λύση στους πελάτες του.
 • Ο γιατρός αντί να θεραπεύσει ακόμα και δωρεάν, θα ζητήσει εκβιαστικά φακελάκι αλλιώς αφήνει τον ασθενή να πεθάνει.
 • Οι πολιτικός θα πεί 1.000.000 ψέμματα απλά για να υφαρπάξει την ψήφο από τους ευκολόπιστους φηφοφόρους.
 • Ο δημοσιογράφος θα πουλήσει την πένα του επηρεάζοντας συνειδήσεις προς όφελος του αφεντικού του.
 • Ο μεγαλοτραπεζίτης θα αισχροκερδίζει και θα υποδουλώσει τους πάντες δημιουργώντας άφθονο χρήμα απο αέρα κοπανιστό και δανείζοντας 9 φορές παραπάνω (βλέπε τραπεζικό σύστημα κλασματικών αποθεμάτων) εισπράττοντας υπέρογκους τοκους και δημιουργώντας οικονομικές κρίσεις κατά το δοκούν υποδουλώνοντας ολόκληρες χώρες.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Διαβάστε και λίγο Δημοσθένη Λιακόπουλο για να μάθετε ποιά είναι αυτά τα όντα και απο πότε είναι στον πλανήτη γη...αυτός ξέρει πολλά για το πως ζουν ανάμεσά μας και πως μας ρουφάνε την ενέργεια.

ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ  :

 • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ.
 • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ
 • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ...ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...

ΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

Το ανθρώπινο ενεργειακό σώμα, μαζί με του νου, είναι ο φορέας, διαμέσου του οποίου τα Αρνητικά αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους. Κάθε κύτταρό του σώματός σας είναι γεμάτο με βιοηλεκτρική ενέργεια. Κάτω από αυτήν τη δραστηριότητα υπάρχουν επίπεδα πεδίων ανεπαίσθητης πνευματικής ενέργειας, τα οποία αποτελούν το ανθρώπινο ενεργειακό σώμα.

Υπάρχουν πολλά είδη Αρνητικών οντων, τα οποία είναι γνωστά με πολλά ονόματα. Τα Αρνητικά μπορεί να θεωρηθούν ως πλανημένα ή κακά πνεύματα, ανήσυχα φαντάσματα, δαίμονες ή τζίνι, μορφές τοξικής σκέψης, οτιδήποτε εσείς θέλετε ή μπορεί να γίνει αποδεκτó από το συστημα πεποιθήσεων σας. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η αντιμετώπισή τους.

Οι επιδράσεις των Αρνητικών όντων στην ανθρώπινη ζωή αποτελούν τμήμα των βαθύτερων διεργασιών της. Οι αρνητικές δυνάμεις είναι τόσο απαραίτητες για την πνευματική ανάπτυξη, όσο και οι θετικές. Είναι αόρατες πτυχές της φυσικής επιλογής, και πνευματικές εξελικτικές διαδικασίες.

Τα Αρνητικά διαδίδουν τη δυστυχία, την αρρώστια, και την πνευματική διαφθορά. Παρεμβαίνουν σε κάθε επίπεδο της ανθρώπινης ζωής, πολύ συχνότερα απ’ ότι μπορεί να υποπτεύεστε.

ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ 80% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 50% ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

Η «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...

Η αποψη των σύγχρονων θεωρητικών φυσικών για την φύση της πραγματικότητά μας, σίγουρα θα εκανε τους φυσικούς μόλις πριν 1-2 αιώνες να κουνάνε το κεφάλι τους με απόλυτη άρνηση και φοβία, ανάγοντας αυτά που θα άκουγαν από τους σύγχρονους ομόλογούς τους στη σφαίρα του μεταφυσικού,της μαγείας και της μπουρδολογίας.

 Βλέπετε τότε πίστευαν ακόμα σε ενα μηχανιστικό σύμπαν. Δηλαδή ένα σύμπαν που λειτουργεί όπως και μια μηχανή.Το γρανάζι ένα πάει στο γρανάζι 2, στο γρανάζι 3 κλπ.

Σήμερα όμως η πειραματική φυσική έχει επιβεβαιώσει οτι τα πραγματα δεν είναι έτσι.

Όχι μόνο το σύμπαν δεν είναι μηχανιστικό, αλλά είναι γεμάτο τρομερά αινίγματα που αδυνατούν να φανταστούν και οι ίδιοι οι ερευνητές. Πολλαπλές διαστάσεις, πολλαπλά σύμπαντα, σκοτεινή ύλη, σκοτεινή ενέργεια, αντιϋλη, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός, κβαντική διεμπλοκή και άλλα πολλά..

ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Απο πάνω: "Gargoyle" στην Παναγία των Παρισίων ή "Notre-Dame de Paris"

Χαζό σχόλιο...νομίζετε οτι ολα αυτά τα όντα που απεικονίζονται σε αρχαίους ναούς μέχρι και σε συγχρονους καθεδρικούς ναούς ειναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιων γραφικών καλλιτεχνων?

KBANTOMHXANIKH -  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΗ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Έχει γραφτεί, ξανά και ξανά, αλλά δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά. Ο κόσμος της κβαντικής φυσικής είναι ένας κόσμος μυστηριώδης ως και μυστικιστικός, που ρίχνει φως στην αλήθεια για τον κόσμο μας με τρόπους που αμφισβητούν όχι μόνο το υπάρχον πλαίσιο της αποδεκτής γνώσης αλλά και της κοινής λογικής και του πειραματισμού.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως το φυσικό υλικό μας κόσμο, δεν είναι ούτε πραγματικά φυσικός ούτε υλικός σε κάτι. Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από έναν τέτοιο ορισμό. Αυτό έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά από πολλούς φυσικούς Νομπελίστες  (μεταξύ και πολλών άλλων επιστημόνων σε όλο τον κόσμο), μεταξύ των οποίων και ο Niels Bohr, ένας Δανός φυσικός που συνέβαλε σημαντικά στην κατανόηση της ατομικής δομής και της κβαντικής θεωρίας.

 «Αν η κβαντομηχανική δεν σας έχει βαθύτατα συγκλονίσει, τότε δεν τη έχετε ακόμη καταλάβει. Ό, τι αποκαλούμε πραγματικό δημιουργείται από πράγματα που δεν μπορούν να θεωρηθούν ως πραγματικά». -Niels Bohr

Στα τέλη του 19ου αιώνα, οι φυσικοί είχαν αρχίσει να διερευνούν τη σχέση μεταξύ της ενέργειας και τη δομή της ύλης. Προχωρώντας σε αυτή την κατεύθυνση, η πεποίθηση του μηχανιστικού φυσικού Νευτώνειου σύμπαντος που ήταν στο επίκεντρο της επιστημονικής γνώσης, υποχώρησε, με την σταθερή συνειδητοποίηση ότι η ύλη δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση. Οι επιστήμονες άρχισαν να αναγνωρίζουν ότι τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από ενέργεια.

«Παρά την απαράμιλλη εμπειρική επιτυχία της κβαντικής θεωρίας, η ίδια η εισήγηση ότι μπορεί να είναι κυριολεκτικά αληθινή ως μια περιγραφή της φύσης εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται με κυνισμό, ακατανοησία και ακόμη και θυμό.» (Τ Folger,«Quantum Shmantum» Ανακαλύψτε 22:37-43, 2001)

Οι κβαντικοί φυσικοί ανακάλυψαν ότι τα φυσικά άτομα αποτελούνται από δίνες ενέργειας που συνεχώς στροβιλίζονται και δονούνται, εκπέμποντας το καθένα το δικό του μοναδικό αποτύπωμα ενέργειας. Επομένως, αν θέλουμε πραγματικά να παρατηρήσουμε τους εαυτούς μας και να μάθουμε τι είμαστε, είμαστε πραγματικά όντα ενέργειας και δονήσεων, που ακτινοβολούμε το δικό μας μοναδικό αποτύπωμα ενέργειας -αυτό είναι γεγονός και είναι αυτό που η  κβαντική φυσική μας έχει δείξει ξανά και ξανά. Είμαστε πολύ περισσότερο από ό, τι αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας να είναι, και ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να βλέπουμε τους εαυτούς μας από αυτό το πρίσμα. Αν έχετε παρατηρήσει την σύνθεση ενός ατόμου με ένα μικροσκόπιο θα δείτε ένα μικρό, αόρατο ανεμοστρόβιλο που μοιάζει με δίνη, με μια σειρά από απείρως μικρές ενεργειακές δίνες ονομάζονται που κουάρκ και φωτόνια. Αυτά είναι που συνθέτουν τη δομή του ατόμου. Εάν επικεντρωνόσασταν όλο και πιο κοντά στη δομή του ατόμου, δεν θα βλέπατε τίποτα, θα παρατηρούσατε ενα φυσικό κενό. Το άτομο δεν έχει καμία φυσική δομή, εμείς δεν έχουμε καμία φυσική δομή και τα φυσικά πράγματα πραγματικά δεν έχουν καμία φυσική δομή! Τα άτομα φτιάχνονται από αόρατη ενέργεια, όχι απτή «ύλη».

«Ξεπεράστε το, και αποδεχθείτε το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα. Το σύμπαν είναι αϋλο-νοητικό και πνευματικό».
 - Richard Conn Henry, καθηγητής της Φυσικής και Αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins ( το απόσπασμα προέρχεται από «το πνευματικό σύμπαν» )

Είναι το μεγαλύτερο αίνιγμα, έτσι δεν είναι; Η εμπειρία μας λέει ότι η πραγματικότητα μας αποτελείται από φυσικά υλικά πράγματα, και ότι ο κόσμος μας είναι αυθύπαρκτα αντικειμενικός. Η αποκάλυψη ότι το σύμπαν δεν αποτελείται από φυσικά μέρη, όπως προτάθηκε από την νευτώνεια φυσική, αλλά προέρχεται από μια ολιστική εμπλοκή της άϋλης κυματοενέργειας πηγάζει από το έργο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, του  Μαξ Πλανκ και του Βέρνερ Χάιζενμπεργκ, μεταξύ άλλων.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

Τι σημαίνει ότι η φυσική υλική μας πραγματικότητα δεν είναι καθόλου φυσική; Θα μπορούσε να σημαίνει μια σειρά από πράγματα, αλλά έννοιες όπως αυτή δεν μπορούν να διερευνηθούν εάν οι επιστήμονες παραμένουν εντός των ορίων του αντιληπτού κόσμου που βλέπουμε ως τον μόνο υπάρχοντα. Όπως ο Νίκολα Τέσλα είπε υποθετικά:

«Τη μέρα που η επιστήμη θα αρχίσει να μελετά τα μη-φυσικά φαινόμενα, θα κάνει περισσότερη πρόοδο σε μια δεκαετία από ό, τι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες ύπαρξής της.»

Ευτυχώς, πολλοί επιστήμονες έχουν ήδη κάνει το άλμα, και έχουν ήδη αμφισβητήσει τη σημασία και τις επιπτώσεις του τί έχουμε ανακαλύψει με την κβαντική φυσική. Μία από αυτές τις πιθανές αποκαλύψεις είναι ότι «ο παρατηρητής δημιουργεί την πραγματικότητα."

Ένα βασικό συμπέρασμα της νέας φυσικής αναγνωρίζει, επίσης, ότι ο παρατηρητής δημιουργεί την πραγματικότητα. Ως παρατηρητές, συμμετέχουμε προσωπικά στη δημιουργία της δικής μας πραγματικότητας. Οι φυσικοί αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι το σύμπαν είναι μια «νοητική» κατασκευή. Ο Πρωτοπόρος φυσικός Sir James Jeans έγραψε:

«Το ρεύμα της γνώσης κατευθύνεται προς μια μη-μηχανική πραγματικότητα· το σύμπαν αρχίζει να φαίνεται περισσότερο σαν μια μεγάλη σκέψη παρά σαν μια μεγάλη μηχανή. Ο νους δεν φαίνεται πλέον να είναι μια τυχαία εισβολή στη σφαίρα της ύλης, αλλά οφείλουμε μάλλον να το χαιρετήσουμε ως τον δημιουργό και κυβερνήτη του βασιλείου της ύλης.  (RC Henry, «Το Πνευματικό Σύμπαν» Nature 436: 29, 2005)

Ένα μεγάλο παράδειγμα που επεξηγεί το ρόλο της συνείδησης μέσα στο φυσικό υλικό κόσμο (το οποίο ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο φυσικό) είναι το πείραμα της διπλής σχισμής. Αυτό το πείραμα έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για να διερευνήσει το ρόλο της συνείδησης στη διαμόρφωση της φυσικής πραγματικότητας.

Ένα οπτικό σύστημα διπλής σχισμής χρησιμοποιήθηκε για να ελεγχθεί ο πιθανός ρόλος της συνείδησης στην κατάρρευση της κβαντικής κυματοσυνάρτησης. Ο λόγος της παρεμβολής της ισχύος της φασματικής ενέργειας του μοτίβου της διπλής σχισμής προς τη φασματική ενέργεια της μονής σχισμής, είχε προβλεφθεί να μειωθεί όταν η προσοχή επικεντρωνόταν στη διπλή σχισμής σε σύγκριση με μακριά από αυτή. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι παράγοντες που σχετίζονται με τη συνείδηση, όπως ο διαλογισμός, η εμπειρία, η εστιασμένη προσοχή και οι ψυχολογικοί παράγοντες, όπως η φιλικότητα και η απορρόφηση σε κάτι, σχετίζονται σημαντικά με προβλεπόμενους τρόπους με τις διαταραχές στο μοτίβο παρεμβολής της διπλής σχισμής.

Η σημασία των εν λόγω πληροφοριών είναι για εμάς να ξυπνήσουμε, και να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε όλοι ενέργεια, που ακτινοβολούμε το δικό μας μοναδικό αποτύπωμα ενέργειας. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις παίζουν ζωτικό ρόλο· η κβαντική φυσική μας βοηθά να δούμε τη σημασία των συναισθημάτων μας στη διαμόρφωση της πραγματικότητάς μας. Αν όλοι μας είμαστε σε μια ήσυχη κατάσταση αγάπης στο εσωτερικό, αναμφίβολα θα αυτό επηρεάσει τον εξωτερικό κόσμο γύρω μας, και θα επηρεάσει και το πώς αισθάνονται οι άλλοι.

«Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά του σύμπαντος, σκέφτείτε υπό την άποψη της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων.»
- Νίκολα Τέσλα.

ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΡΑ. 

«Η Δύναμη που δίνει σε έναν Τζεντάι την ισχύ του, είναι ένα
ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται από όλα τα ζωντανά πράγματα.
Σας περιβάλλει, και διεισδύει μέσα σας.
Ενώνει τα μέρη από τα οποία αποτελείται ο γαλαξίας.»
-  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Οποιοσδήποτε διαθέτει όραση και στα δύο μάτια, μπορεί να αρχίσει να βλέπει την ακτινοβολούμενη ενέργεια αύρας που περιβάλλει το κάθε άτομο, συνήθως μέσα σε μόλις 5 - 10 λεπτά εκπαίδευσης, ακόμη και αν φορά γυαλιά ή φακούς επαφής. Αυτό δημιουργεί έκπληξη σε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι υποθέτουν ή τους έχουν πει ότι για να δει κάποιος την αύρα χρειάζεται ειδικές ψυχικές ικανότητες ή πνευματικά χαρίσματα.

Η κατοχή ψυχικής ικανότητας ή πνευματικής μοναδικότητας μπορεί να σας βοηθήσει να τη δείτε με πιο έντονο χρώμα, πιο γρήγορα, αλλά η βασική ικανότητα να δει κάποιος την αύρα δεν σχετίζεται με ειδικά ταλέντα. Απαιτεί απλά μία εύκολη, σύντομη πρακτική εξάσκηση για να μάθετε πώς να ελέγχετε τις περιοχές εστίασης των ματιών σας που ονομάζονται ραβδία και κωνία, και στη συνέχεια να αναγνωρίζετε τι βλέπετε και να μην το αγνοείτε. Τα πάντα, τόσο τα ζωντανά όσο και τα άψυχα, διαθέτουν αύρα.

Διαφορετικά ενεργειακά πεδία περιβάλλουν όλα τα ζωντανά όντα και αντικείμενα κάθε είδους. Οι άνθρωποι αναρωτιούνται πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό. Πώς μπορεί μία πέτρα ή ένα νεκρό φύλλο να διαθέτει αύρα; Αυτό αρχίζει από τη δομή του ατόμου. Ακόμη και μία πέτρα, ή ένας νεκρός άνθρωπος, ζώο ή φυτό, εξακολουθούν να απαρτίζονται από άτομα, τα οποία αποτελούνται από πρωτόνια και ηλεκτρόνια σε συνεχή κίνηση. Αυτό δημιουργεί μία πολύ αμυδρή αύρα ακόμη και στα πετρώματα και τα μέταλλα.

Η φωτογραφία Κίρλιαν, η οποία αρχικά ήταν μόνο ασπρόμαυρη, αλλά τώρα είναι έγχρωμη, πιστεύεται από πολλούς ανθρώπους ότι παράγει μία φωτογραφική απεικόνιση της αύρας. Ανακαλύφθηκε τυχαία το 1939 από το Σεμιόν Κίρλιαν, και αφορά τη δυνατότητα φωτογράφησης ως αποτέλεσμα εφαρμογής υψηλής τάσης κατά τη διαδικασία. Ο Κίρλιαν ανακάλυψε ότι ένα αντικείμενο το οποίο ακουμπά σε μία φωτογραφική πλάκα και συνδέεται σε μία πηγή υψηλή τάσης εμφανίζει μία λεπτή στεφάνη ιονισμού κατά μήκος των ακμών και των πλευρών του. Ο ίδιος ο Κίρλιαν πίστευε και δήλωνε ότι αυτή ήταν η φωτογραφία αύρας. Στη Ρωσία και τις Ανατολικοευρωπαϊκές χώρες, αυτές οι φωτογραφίες εξακολουθούν να αποκαλούνται ως «Φωτογραφίες Αύρας Κίρλιαν».

Αλλά το γεγονός ότι οι ίδιες εικόνες στεφάνης ιονισμού εμφανίζονται όταν η διαδικασία εφαρμόζεται σε άψυχα αντικείμενα όπως είναι ένα κέρμα ή πέτρες, μειώνει την πιθανότητα αποδοχής ότι αυτές είναι πραγματικές εικόνες της αύρας, μεταξύ των επιστημόνων. Ωστόσο, η Φωτογραφία Κίρλιαν κίνησε σίγουρα την περιέργεια της επιστημονικής κοινότητας. Τα εργαστηριακά πειράματα που επακολούθησαν σε διάφορα εργαστήρια συμπέραναν ότι οι εικόνες είναι φαινόμενα στεφάνης παρόμοια με εκείνα που παράγονται από στεφάνη υψηλής τάσης και τα οποία παρατηρούνται σε γεννήτριες Βαν ντε Γκραφ ή πηνία Τέσλα.

Άλλη μία δημοφιλής μορφή «Φωτογραφίας Αύρας» απαντάται συχνά σε εκθέσεις ψυχικών διαμέσων (μέντιουμ) και παράγει πολύχρωμες εικόνες οι οποίες δείχνουν ένα άτομο να είναι περικυκλωμένο από διάφορα θαμπά χρώματα τα οποία εκτείνονται αρκετά εκατοστά από το σώμα. Αυτές επίσης δεν είναι αληθινές εικόνες αύρας, αλλά δημιουργούνται με ειδική φωτογραφική μηχανή η οποία αναλύει τις γαλβανικές αποκρίσεις δέρματος και στη συνέχεια προσθέτει τα κατάλληλα χρώματα χρησιμοποιώντας εκτυπωτή. Είναι σαν ένα δαχτυλίδι διάθεσης για ολόκληρο το σώμα σας. 

Οι φωτογραφικές μηχανές αύρας δεν χρησιμοποιούν υψηλή τάση όπως συμβαίνει με τη μέθοδο Κίρλιαν και δεν υπάρχει άμεση επαφή με το φωτογραφικό φιλμ.Κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι η φωτογραφία Κίρλιαν ή η Φωτογραφία Αύρας σε μία έκθεση ψυχικών διάμεσων (μέντιουμ) είναι πραγματικά φωτογραφίες αύρας.

Αλλά όντας κάποιος ο οποίος βλέπει αύρες από την παιδική του ηλικία, μπορώ να σας πω ότι η πραγματική αύρα είναι κάτι πολύ πιο υπέροχο. Τα πολύχρωμα, αιθέρια, ημιδιαφανή πεδία τα οποία περιβάλλουν και εκπέμπονται από ανθρώπους, τα οποία ονομάζουμε αύρες, είναι πολύ πιο πολύπλοκα και ισχυρά.

Δημιουργούνται από το συνδυασμό ηλεκτρικών, θερμικών, φωτεινών, ηλεκτρομαγνητικών και ηχητικών εκπομπών του σώματος, και ίσως κάποιων επιπλέον αλλά μέχρι σήμερα μη μετρήσιμων συστατικών στοιχείων.

Είναι πιθανόν να έχετε ήδη δει, αισθανθεί ή νιώσει με κάποιον άλλο τρόπο τις αύρες που περιβάλλουν τους ανθρώπους και τα μέρη με τα οποία έρχεστε σε επαφή, χωρίς να έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτό που είδατε ή αισθανθήκατε ήταν μία αύρα. Αν έχετε βιώσει ποτέ οποιανδήποτε από αυτές τις ενδείξεις αύρας, τότε σίγουρα έχετε ήδη αποδείξει ότι μπορείτε να δείτε ή να αισθανθείτε τις αύρες: 

 • Έχετε έρθει ποτέ σε επαφή με κάποιον, και νιώσει ενεργειακά εξαντλημένος μέσα σε λίγα λεπτά;
 • Έχετε σκεφτεί ποτέ ένα άτομο σαν χρώμα, όπως «είναι ένα κίτρινο ή γαλάζιο άτομο»;
 • Έχετε έρθει ποτέ σε επαφή με κάποιον και νιώσει να γεμίζετε ενέργεια και να ανυψώνεστε μέσα σε λίγα λεπτά;
 • Έχετε αισθανθεί ποτέ έναν αδικαιολόγητο φόβο να κυριαρχεί πάνω σας παρότι δεν υπάρχουν εξωτερικά σημάδια τα οποία να δείχνουν ότι υπάρχει κάποιος λόγος να φοβάστε;
 • Έχετε αισθανθεί ποτέ μία ανεξήγητη ευφορία να σας πλημμυρίζει ξαφνικά χωρίς καμία εύλογη αιτία, όταν συναντάτε ένα καινούριο πρόσωπο, ή εισέρχεστε σε ένα δωμάτιο ή ένα μέρος;
 • Έχετε νιώσει ποτέ αμέσως ανταγωνισμό προς κάποιον τον οποίον μόλις γνωρίσατε χωρίς να γνωρίζετε τίποτε για αυτόν;
 • Έχετε νιώσει ποτέ ερεθισμένος από μία ισχυρή επιθυμία να αποχωρήσετε από ένα δωμάτιο γεμάτο με ανθρώπους, ακόμη και όταν αυτοί ίσως είναι φίλοι ή γνωστοί σας;
 • Έχετε βρεθεί σε μία ομάδα ανθρώπων που απλά δεν θέλατε να αποχαιρετήσετε, ακόμη και αν η ώρα της αποχώρησης είχε περάσει και η συζήτηση ή τα τεκταινόμενα δεν είχαν τίποτε το ιδιαίτερο που να σας κρατά εκεί;
 • Έχετε αισθανθεί ποτέ ότι κάποιος σας κοιτά, και όταν σηκώνετε το κεφάλι σας, ανακαλύπτετε ότι όντως συμβαίνει αυτό;
 • Ερεθίζεστε εσωτερικά στο δέρμα σας όταν υπάρχουν κοντά σας ηλεκτρικές καταιγίδες;
 • Έχετε μπορέσει ποτέ να αισθανθείτε τι πραγματικά ένιωθε κάποιος, και οποίος αργότερα αποδείχθηκε αντίθετος με τα έργα ή τα λόγια του;
 • Έχετε αισθανθεί ποτέ κάποιον κοντά σας, παρότι δεν υπήρξαν οπτικές ή ηχητικές ενδείξεις οι οποίες να σας ενημερώνουν για την παρουσία του;

  Κάποιες από τις αντιδράσεις σας στα παραπάνω σενάρια θα μπορούσαν να προέρχονται από άλλα ερεθίσματα, όπως η γλώσσα του σώματος, τα πολιτιστικά ήθη, και η ίδια η ψυχοφυσιολογική κατασκευή σας. Σε μεγάλο βαθμό, η πλειονότητα των συναισθημάτων σας προέρχεται από την αλληλεπίδραση της αύρας σας με ανθρώπους ή μέρη που συναντάτε.

Τα μεταφυσικά φαινόμενα σαφώς και συνδέονται με τα φυσικά. Αυτή τη στιγμή, καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, δίπλα σας περνούν ή σας διαπερνούν μυριάδες αόρατα σήματα και κύματα ηλεκτρομαγνητικής φύσεως όπως τα ραδιοκύματα, η υπέρυθρη ακτινοβολία και τα μικροκύματα του Wifi που κατά πάσα πιθανότητα έχετε ανοιχτό. 

Το ΦΩΣ που αντιλαμβάνονται οι αισθητήρες των ματιών μας, δεν είναι παρά ένα ελάχιστο μέρος αυτών των κυμάτων. Σας διαπερνούν επίσης άλλου είδους κύματα, όπως αυτά που δημιουργεί το βαρυτικό πεδίο της γης έλκοντάς σας προς το κέντρο της, και κύματα κοσμικής ακτινοβολίας που έρχονται στη γη και στο δωμάτιό σας απο τα βάθη του σύμπαντος...

Πριν μερικές εκατοντάδες χρόνια..ολα αυτά τα κύματα που σήμερα είναι τομείς της επιστήμης, απλά θεωρούνταν κατι μεταφυσικό. Το κεχριμπάρι που το έτριβαν και ελκύαν ένα κομμάτι ύφασμα... ήταν κάτι ανεξήγητο..κάτι στη σφαίρα του μαγικού..Σήμερα το αίνιγμα αυτό έχει λυθεί, αφού ξέρουμε για την ύπαρξη των ηλεκτρονίων και του στατικού ηλεκτρισμού.

Μας περιμένουν όμως άλλα αινίγματα που σήμερα ανήκουν στη σφαίρα του μεταφυσικού, ανεξήγητα φαινόμενα, που η επιστήμη πολλές φορές δεν θέλει να αποδεχθεί οτι υπάρχουν γιατί δεν μπορεί να τα εξηγήσει. Οι άνθρωποι που τα έχουν νιώσει στη ζωή τους είναι σίγουροι οτι υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα 100%.Τέτοια φαινόμενα είναι το Ματιασμα, οι Αρνητικές Οντότητες, η ανθρώπινη Αύρα, το λεγόμενο ενεργειακό κουκούλι του ανθρώπου και η ζωτική του ενέργεια που τρέχει μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό σώμα του.

Υπάρχουν αόρατα κύματα (και αόρατα όντα) που επηρεάζουν τη ζωή σας, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα έχετε νιώσει στη ζωή σας αλλά τα παραβλέπετε και τα ξεχνάτε, με αποτέλεσμα όσο και αν προσπαθείτε να τα ξεφορτωθείτε από τη ζωή σας αυτά τα Αρνητικά να ξαναγυρνούν σε εσάς. Μήπως θέλετε να σας τα θυμίσω;

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ~1: Ξεκινάτε τη μέρα σας με κέφι και ζωντάνια και όρεξη και θετική σκέψη... και γυρνάτε στο σπίτι σας μόνο μερικές ώρες αργότερα..το κέφι έχει γίνει κακόκεφο, η ζωντάνια μια παθητικότητα και δεν έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα ενώ είστε έτοιμοι να εκραγείτε άμα κάποιο δικό σας πρόσωπο στο σπίτι σας πεί ή κάνει κάτι ελάχιστα ενοχλητικό. Όλοι τα έχουμε ζήσει αυτά.Tο ερώτημα είναι αν είναι φυσιολογικά..

«ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΑ..ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ!»

Λέτε στον εαυτό σας..η μάλλον σας λέει μια φωνούλα, οτι είναι απολυτα λογικό που είστε έτσι... Μάλιστα αν δεν είσασταν έτσι -λέει η φωνούλα- θα σήμαινε οτι δεν δουλεύετε αρκετά...άρα -σας λέει η φωνούλα πάλι- όλα είναι μια χαρά...! Για ποιόν είναι μια χαρά;; Σίγουρα όχι για εσάς!!!

Και σίγουρα δεν είναι η δουλειά η αιτία αυτής της ξαφνικής αλλαγής σας. Ξέρετε οτι συγκεκριμένα βακτήρια απο τα περίπου 100 τρισεκατομμύρια στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να ρυθμίζουν τον εγκέφαλο και το νευρικό και ορμονικό σας σύστημα ώστε να έχετε λιγούρα να τρώτε γλυκά και ζάχαρη ακόμα και αν αυτά σας σκοτώνουν σιγά σιγά; Αυτή η λιγούρα δεν είναι του σώματός σας αλλα μιας ανισορροπίας βακτηρίων που έχουν «χακάρει» το σώμα σας και το μυαλό σας...

Τι σας κάνει να πιστεύετε οτι δεν υπάρχουν άλλου είδους αόρατα, μη υλικής φύσεως βακτήρια και αρνητικές οντότητες στα οποία είστε ξενιστής και επηρεάζουν τις σκέψεις σας και τη ζωή σας αρνητικά στο μέγιστο βαθμό για τη δική τους επιβίωση;;

Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος στις Σμαραγδένιες ταμπλέτες μας πληροφορεί..

«όπως είναι πάνω, έτσι και κάτω»

κάτι που στους μυστικιστικούς κύκλους είναι αποδεκτό ως ο φυσικός νόμος της αναλογίας.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ~2: Δεν έχει σημασία πού πώς και πότε, αλλά κάποια στιγμή βρίσκεστε με ένα άτομο ή άτομα που μπορούν να σας κοιτούν με κακία ή ζήλια ή θυμό. Ίσως τραβήξατε το βλέμμα με την ομορφιά σας, ή οδηγείτε ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές αυτοκίνητο, ή είπατε κάτι που έκανε κάποιον να έχει οργή για εσάς αλλά χωρίς να το δείχνει.. Παρόλα αυτά εσείς αισθάνεστε σαν να χάνετε τον εαυτό σας στην παρουσία αυτών των ανθρώπων, σαν να σας ρουφούν την ενέργεια με κάποιο αόρατο τρόπο..και νιώθετε απόλυτα ευάλωτοι και τρωτοί απέναντί τους. Μπορεί να σας πιάσει πονοκέφαλος ή ξαφνικά να έχετε κάποιο ατύχημα...Σε τέτοιες στιγμές παίρνετε τηλέφωνο τη μαμά...

«Μαμά..μπορείς να με ξεματιάσεις;»

Είτε πιστεύετε στο Μάτιασμα και τη Βασκανία είτε όχι, αυτά υπάρχουν, όπως υπάρχουν και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του Ματιάσματος έιναι σαν να φεύγουν ακτίνες λέισερ και να τρυπούν το κουκούλι ενεργείας γύρω απο το φυσικό σας σώμα.

Ξέρετε γιατί η μαμά συνήθως μπορεί να σας κάνει καλά; Γιατί η μάνα σας γέννησε και μεγάλωσε όχι μόνο το φυσικό σας σώμα αλλά και όλο το ενεργειακό σας σώμα, το όλον σας. Γι' αυτό η κάθε μάνα μπορεί να συνδεθεί πολύ καλά με το αποτύπωμα της ενέργειά του παιδιού της εξ αποστάσεως και να στείλει τις δικές της θεραπευτικές ακτίνες σφραγίζοντας την Αύρα σας. Αυτό που λέμε οτι σας «πήρε το μάτι» και δεν αισθάνεται καλά πιά είναι η εξασθένηση του δικού της πεδίου εφόσον σας έστειλε απο τη δική της θεραπευτική και συμβατή στο σώμα σας ενέργεια.

Γιατί όμως να ματιάζεστε, ενω άλλοι άνθρωποι δέιχνουν να μην τους πιάνει τίποτα; Είναι θέμα του κατα πόσον έχετε μια δυνατή αύρα... 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ~3: Φριχτές ειδήσεις απο όλο τον κόσμο.. Φανατικοί ισλαμιστές σκοτώνουν αθώους εν ψυχρώ, ενας αμερικανός έφηβος αρπάζει ένα όπλο και πυροβολεί αθώους στο δρόμο..ένας πατέρας σκοτώνει όλη του την οικογένεια και αυτοκτονεί, ενας πρωην εραστής σκοτώνει την ερωμένη του και αυτοκτονεί, μια μητέρα..σκοτώνει τα 7χρονα παιδιά της..και λέει στην απολογία της οτι πάντα ήθελε να το κάνει..γιατί έχει το Σατανά μέσα της...

και σας ρωτώ..από ποιά στιγμή και μετά ένας φυσιολογικός άνθρωπος γίνεται αυτό που η επιστήμη ονομάζει «ψυχοπαθής»; Ετσι μια μητέρα ξαφνικά αποφασίζει να σκοτώσει τα παιδιά της;

Η επίσημη ιατρική επιστήμη δεν μας απαντά, τι είναι τελικά η «ψυχοπάθεια»;

Η ψυχολογία κάτι πάει να αγγίξει αλλά μέσω των δεσμών της με την υλική ιατρική, τελικά και αυτή αποτυχαίνει να δώσει απαντήσεις.

Έτσι καταλήγουν να δίνουν σε αυτούς τους ανθρώπους χημικά φάρμακα, που τους κάνουν ακόμα χειρότερα ή τους μετατρέπουν σε άβουλα ζόμπι.

Υπάρχει όμως μια πανάρχαια εξήγηση...γνωστή εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά ταμπού για το σύγχρονο κόσμο.

Ο δαιμονισμός, όπως παρουσιάζεται στην Καινή Διαθήκη, είναι μία κατάσταση κατά την οποία ο άνθρωπος χάνει τον έλεγχο της προσωπικότητάς του και γίνεται ανδράποδο του Σατανά. Κινείται, δρα και υπάρχει σαν υποχείριο του Σατανά. Μια χαρακτηριστική περικοπή, στην οποία μπορούμε να μελετήσουμε το φαινόμενο του δαιμονισμού, είναι ο δαιμονισμένος στην χώρα των Γαδαρηνών ή Γεργεσηνών (Λκ. 8,26-39 · Ματθ.8,28-34 · Μαρκ. 5,1-20). 

Τον ρώτησε ο Χριστός πως τον λένε και απάντησε λεγεώνα. Δηλαδή πλήθος δαιμονίων είμαστε. Τα δαιμόνια μιλούσαν μέσω της προσωπικότητάς του. Ήταν δεμένος με αλυσίδες, τις οποίες έσπαζε συνεχώς και κανένας δεν μπορούσε να τον δαμάσει. Κατοικούσε μέσα στα μνήματα και στα όρη και κραύγαζε συνεχώς, κατακόπτοντας τον εαυτό του με λίθους. Τα δαιμόνια είχαν καταλάβει όλη την προσωπικότητα του ανθρώπου. Οι δαίμονες αυτοί μπορεί να αφήσουν το σώμα του ξενιστή μόνο με κάποιου είδους εξορκισμό.

Οι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν σε άτομα που έγιναν μαζικοί δολοφόνοι απλά για την ευχαρίστηση.

1η φωτογραφία: Το πρωί της 20 Ιουνίου, 2001, εκθέσεις ειδήσεων ανέφεραν ότι η Andrea Yates, μια τριάντα επτάχρονη μητέρα πέντε παιδιών ηλικίας από επτά μηνών ως επτά χρονών, έπνιξε κάθε ένα από τα παιδιά της, και μετά κάλεσε τις αρχές του Χιούστον και το σύζυγό της. Η φερόμενη δήλωση στο σύζυγό της κατά τη χρονική στιγμή: «το έκανα τελικά»· και στην ανταπόκριση του αξιωματικού της αστυνομίας: «Σκότωσα τα παιδιά μου». Η Gerald Harris, μια ψυχολόγος που την εξέτασε ως προς την ψυχική ικανότητα της, κατέθεσε, «Πίστευε ότι ο Σατανάς ζούσε σε αυτήν, καθώς και ότι η ίδια και ο Σατανάς και οι δύο πρέπει να τιμωρηθούν»...Περαιτέρω, είπε ότι η Yates πίστευε ότι είχε καταληφθεί από τον Σατανά και το έκανε για να εκτελεστεί για το έγκλημα και να απαλλάξει με αυτόν τον τρόπο τη γη από το Σατανά (CNN.com/LawCenter).

2η φωτογραφία: Στις 14 δεκεμβρίου 2012 ο Adam P. Lanza ανοιγει πυρ και σκοτώνει 20 παιδιά και 6 καθηγητές στο δημοτικό σχολειο Sandy Hook, αφού πρώτα σκοτώνει τη μάνα του στο σπίτι. Ύστερα αυτοκτονεί πυροβολώνοντας τον εαυτό του στο κεφάλι.

3η φωτογραφία: Στις 20 Ιουλίου 2012 ο James Egan Holmes ανοίγει πύρ στην   αίθουσα του cinema "aurora" στο Κολοράντο οπου παίζει η πρεμίερα της ταινίας "Μπάτμαν, ο σκοτεινός ιππότης". Ο Holmes σκοτώνει μόνο 12 και τραυματίζει 70 γιατί μπλοκάρει το ένα απο τα όπλα του. Έχει τα μαλλιά του βαμμένα κόκκινα και λέει οτι ειναι ο Τζόκερ, ο αδίστακτος αντίπαλος του Μπάτμαν. Οι θεατές νομίζουν οτι είναι αστείο του συγκεκριμένου cinema για δημοσιότητα, αλλά όταν αρχίζουν να πέφτουν πραγματικές σφαίρες όλοι ουρλιάζουν και τρέχουν να σωθούν. Η δίκη του εν έτει 2015 δεν έχει τελειώσει.

Μήπως παρατηρήσατε οτι όλοι αυτοι οι «άνθρωποι» έχουν κάτι κοινό; Οτι κάτι άλλο έχει τον έλεγχό τους; Μήπως κάτι σαν αυτό;

Ο Τζόκερ στην ταινία Μπάτμαν είναι το αρχέτυπο ενός κακοδαίμονα...γελαστός για το κακό που κάνει, χωρίς καμία συμπόνοια «παίζει» με τον ανθρώπινο πόνο και με την αυτοθυσία του Μπάτμαν. Σε μερικές φράσεις ο Τζόκερ εξηγεί στην ταινία, πώς έγινε ο ίδιος αυτό που έγινε..εν ολίγοις παιδική ηλικία γεμάτη βία και ψυχικά τραύματα..εντάξει θα πείτε...κλασσική περίπτωση ψυχανώμαλου απο παιδική ηλικία που εξελίσσεται σε φονιάς..όχι αγαπητοί..δεν υπάρχει τίποτα κλασσικά ψυχανώμαλο στην αγνή φύση του ανθρώπου.

Ο Τζόκερ δεν μας λεει την ιστορία του τυχαία ξανά και ξανά. Ούτε εχει αυτό το χαμόγελο τυχαία. Αυτό το στόμα είναι φυσικό χαρακτηριστικό τέτοιων όντων.

Που το ξέρεις θα πεί κάποιος μήπως έχεις δεί τέτοιο όν. Ναι θα απαντήσω έχω δεί.

Οπως περιγράφω εκτενώς στο βιβλίο μου, οι βιωματικές εικόνες και τα ψυχικά τραύματα ανοίγουν μόνιμες πύλες στο αστρικό - αιθερικό σώμα του ανθρώπου, από όπου εισέρχονται Δαίμονες. Όλα αυτά στο μέσο άνθρωπο της Δύσης φαίνονται παραμύθια, αλλά στην αρχαία γνώση των περισσοτέρων αρχαίων λαών, είναι κοινή γνώση...

Stanley Kubrick, αναμφισβήτητα ένας απο τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών. Απίστευτα ταλαντούχος, πρωτοπόρος και κάτι που δεν ξέρει ο πολύς ο κόσμος, μυστικιστής αλλά και κάτι άλλο.. Στα έργα του περιέχονται πάντα μηνύματα για μυημένους. 

Στην ταινία «The Shining»  ένα θρίλερ μοναδικό στο είδος του, ο απόλυτα φυσιολογικός Jack Torrance (πρώην δάσκαλος και συγγραφέας) που τον υποδύεται ο Jack Nicholson μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο όπου βρίσκει δουλειά.

Το αποτέλεσμα, δεν θα το πω, σας προτρέπω να δείτε την ταινία ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα θρίλερ, γιατί θα σας διαφωτίσει πολύ καλύτερα απ΄ότι εγώ στο σοβαρότατο θέμα του δαιμονισμού.

Τα παρακάτω βίντεο είναι λίγο γραφικά, παρατίθενται ως τροφή για σκέψη.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2012; ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ;

ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

Το 2012 δεν ήταν ένα γεγονός, αλλά το σταδιακό τέλος μιας συμπαντικής διαδικασίας και η σταδιακή έναρξη μιας άλλης συμπαντικής διαδικασίας που εχει να κανει με την κοσμική ακτινοβολία που φθάνει στη γη, την μετάλλαξη της ενέργειας του ηλίου μας, και την μετάλλαξη της συνείδησης του ανθρώπου.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ... ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ {ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ} ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ STARGATE;;

STARGATE = ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ. Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚH ΠΥΛH...ΑΠΟ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ...

ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ NASSIM HARAMEIN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ 2.

ΕΙΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΕΓΩ, ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΣΟ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ  ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΝΩΣΗ {ΦΩΤΙΣΗ}, ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΟΦΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΨΗΛΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ HOLLYWOOD ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΥΛΗ-ΑΝΤΙΥΛΗ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΒΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ "ANGELS & DEMONS" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ 2009.

ΑΝΤΙΥΛΗ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;

ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗΝ & ΦΥΣΙΚΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΥΛΗ. ΤΟ HOLLYWOOD ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ.

Η επιλεκτική ανάλυση ταινιών του HOLLYWOOD είναι κατά την άποψη μου ένας από τους καλύτερους τρόπους της ιχνηλάτησης της μυστικής γνώσης και αλήθειας, που για διάφορους λόγους (κυρίως θέματα εξουσίας αλλά και ωριμότητας του ανθρώπινου είδους), επίσημα, κρατείται μυστική απο τους λαούς.

Οχι οτι το HOLLYWOOD δεν κάνει πλύση εγκεφάλου. Ο βασικός του ρόλος αυτός είναι, να διαμορφώνει υποτακτικές κοιμισμένες συνειδήσεις. Εδώ μιλάμε για τις ταινίες και τους δημιουργούς εξαιρέσεις, που τους επιτρέπεται να μεταφέρουν απαγορευμένη μυστική γνώση μόνο εφόσον το κάνουν συγκαλλημένα μέσα απο ταινίες.

Αυτή η μέθοδος είναι πανάρχαια και πανίσχυρη και τη χρησιμοποιούσε και ο Χριστός στους μαθητές του. Είναι η μέθοδος της Παραβολής, δηλαδή των σύντομων ιστοριών που μεταφέρουν ενα διδαχτικό μήνυμα.

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ "ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ, ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ & ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ."

Μια μέρα, ο Σατανάς και ένας άνδρας έγιναν φίλοι. Δούλεψαν όλη την ημέρα για να καλλιεργήσουν ένα χωράφι, και το σούρουπο ήταν έτοιμοι να γυρίσουν στο σπίτι πέντε μίλια με τα πόδια. Ο Σατανάς είπε στον άνθρωπο:

«βλέπω ότι είσαι κουρασμένος. Μπορείς να καθίσεις στην πλάτη μου και να τραγουδήσεις ένα τραγούδι, και όπως τραγουδάς εγώ θα σε μεταφέρω στο σπίτι. Αλλά όταν το τραγούδι σου τελειώσει θα πρέπει να κατέβεις, και εγώ θα πηδήξω στην πλάτη σου και θα τραγουδήσω το τραγούδι μου. Στη συνέχεια, όταν τελειώσω, θα ξαναπάρεις τη σειρά σου, και ούτω καθεξής.»

Ο άνθρωπος συμφώνησε, πήδηξε στην πλάτη του Σατανά και άρχισε να τραγουδάει. Αλλά μετά από μισό μίλι το τραγούδι του τελείωσε, και έτσι έπρεπε να αφήσει τον Σατανά να ανέβει πάνω του. Ο Σατανάς πήδηξε στην πλάτη του και άρχισε να τραγουδάει. Ο άνθρωπος περπάτησε ένα μίλι, δύο μίλια, τρία μίλια, και ο Σατανάς εξακολουθούσε να τραγουδάει.

«Είμαι κουρασμένος», είπε ο άνδρας. «Παρακαλώ τελείωσε το τραγούδι σου»
«Τι είναι αυτά που λες;» ρώτησε ο Σατανάς.
«Έχουμε μια συμφωνία. Δεν θα κατέβω μέχρι το τραγούδι μου να τελειώσει. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με διακόψεις.»

Ο άντρας τον κουβάλησε για άλλο ένα μίλι και στη συνέχεια έπεσε νεκρός...

Αυτή είναι η ιστορία του υλισμού και του εθισμού. Οι υλιστές και οι εθισμένοι έχουν ένα τραγούδι που ποτέ δεν θα τελειώσει έως ότου ο φορέας του πεθάνει. Το πρόβλημα είναι πώς να ελέγξει τη γήινη διάνοια. Η υλιστική επιστήμη είναι σαν το μπουκάλι του Σολομώντα, που όταν άνοιξε απελευθερώθηκε ένας γίγαντας τόσο μεγάλος, ώστε κανείς δεν μπορούσε να τον αναγκάσει πίσω στη φιάλη.

Ο Σατανάς είναι ένα σύμβολο του ότι κάτι έχει τον έλεγχο πάνω σας. Η ελευθερία από τον έλεγχο αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη γνώση των παραγόντων που προσπαθούν να σας ελέγξουν μέσω της εμμονής, της κατοχής και γενικά της πλύσης εγκεφάλου.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ Ή ΤΗ ΒΑΣΚΑΝΙΑ.

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ, ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ,  ΤΗ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .

 

 

ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ :

Εδώ και χρόνια, γνωστοί και γνωστοί των γνωστών από τη δουλειά μου και τον ευρύτερο κοινωνικό μου κύκλο, παρατήρησαν την θετική επίδραση που είχα στον ψυχισμό τους, και σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται στο σπίτι μου για καφέ, αλλά στην ουσία για ξεματιασμα, αφού ερχόντουσαν στο σπίτι μου κατσούφηδες, αγχωμένοι, φοβισμένοι, με ψυχικό βάρος, και έφευγαν ανάλαφροι, αισιόδοξοι, γελαστοί και κατά κάποιο τρόπο απελευθερωμένοι. Κάποιοι πίστευαν οτι το ματι υπάρχει, αρκετοί θα έλεγα και καθώς μιλούσα με περισσότερους ανθρώπους κατάλαβα οτι πάρα πολλοί πιστεύουν επίσης στη μαυρη μαγεια, τη γλωσσοφαγια και γενικά την αρνητικη ενεργεια οχι από τη φαντασία τους, αλλά επειδή τα ζούσαν καθημερινά στην πραγματικότητά τους.

«Εσύ κάτι κάνεις»..μου ειπε μια μέρα μια φίλη.

«Έρχομαι εδώ από τη δουλειά γεμάτη νεύρα και άγχος, και μέσα σε λίγα λεπτά νιώθω άλλος άνθρωπος.»

Της είπα ότι διαβάζω και ασχολούμαι με τη ανάπτυξη και τον εξαγνισμό της βιοενέργειας του ανθρώπου, και από τότε μου έκανε τέτοια διαφήμιση που σήμερα όλο και κάποιος θα έρθει σε μένα για ξεμάτιασμα ή και για άλλα πράγματα σχετικά, όπως για εξορκισμο ή λυσιμο απο μαγια και ενδυνάμωση - καθαρισμό της αύρας τους. Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να εμβαθύνουν στον έλεγχο και την ενδυνάμωση της αυρικής τους ενέργειας.

Έτσι ό,τι και να κάνω εγώ γι’ αυτούς, μετά από λίγο καιρό ξαναματιάζονται…ξαναδειάζουν οι μπαταρίες τους, και ξαναπέφτουν στον «λάκκο με τα φίδια». Κανείς δεν μπορεί να απελευθερώσει έναν άλλον άνθρωπο από τα δεσμά του, αν ο ίδιος ο άνθρωπος δεν το πάρει απόφαση και να δράσει μόνος του.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ.

Εάν προσπαθείτε να κάνετε ένα απλό ξεματιασμα με λαδι χωρίς αποτέλεσμα, ή ψάχνετε για μια προσευχη για τη βασκανια ή ακόμα και προστασία από τη μαυρη μαγεια και τις δαιμονικές ενέργειες, θα βρείτε μοναδική γνώση στο βιβλίο μου «ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ, ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ & ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ & ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ & ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ, & ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΣΟΥ

ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΠΥΡΙΝΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΤΟΥΝ.     -Πλούταρχος (45-120μ.χ)

340 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

 • ΠΕΣ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙΑΣΜΑ - Μάθε τα μυστικά για να απελευθερωθείς για πάντα απο το κακό μάτι την κακή σκέψη και τη γλωσσοφαγιά των άλλων...
 • ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ - Μάθε τις μυστικές ενεργειακές τεχνικές για την ενδυνάμωση, προστασία και προβολή της αύρας σου.
 • ΕΞΑΓΝΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ - Μάθε όλους τους τρόπους προστασίας των μυστών· θυμιάματα, αυγά, κρύσταλλοι, πεντάγραμμο, γείωση, νερό, φως.
 • ΕΠΑΝΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ - Μάθε τα σαμανικα μυστικά για να επαναφέρεις τα χαμένα κομμάτια της ψυχής σου...
 • ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ - Μάθε τα μυστικά των ΕΣΑ (Ενεργειακές Σφαίρες Άυρας) και γίνε ψυχικά άτρωτος απο τον κοινό κόσμο.
 • Και άλλα πολλά...που δεν θα βρεις πουθενα αλλού, εγγυημένα.

Λίγα τελευταία λόγια...

 • Όσοι θα αγοράσουν να ξέρουν τα 20 ευρώ που θα δώσουν είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουν να κερδίσουν, αν καταφέρουν να ακολουθήσουν το δρόμο της μυστικής γνώσης.
 • Όσοι θεωρούν οτι όλα αυτά ειναι βλακείες γραμμένα απλά για να βγάλω λεφτά..τα συλλυπητήρια μου, καλό άρμεγμα.
 • Όσοι το σκέφτονται..να ξέρουν οτι μόνο όσοι είναι διατεθειμένοι να χάσουν και να ρισκάρουν για τη γνώση θα κερδίσουν.


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