ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ;

ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ;

ΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ;

ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ;

ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ QIGONG KAI TAICHI;

Το Qigong και το taichi είναι και τα δύο παρακλάδια ενός κοινού πανάρχαιου σύστηματος θεραπευτικής ιατρικής, πολεμικής τέχνης και υπερδυνατοτήτων, αναζωογονητικών ασκήσεων, μακροζωίας, ησυχασμού του μυαλού και αφύπνισης και διατήρησης της ζωτικής ενέργειας, το οποίο διδασκόταν μυστικά σε επίλεχτους απο την προϊστορική σαμανική εποχή ακόμη και πριν από 5000 χρονια, και διαδόθηκε μαζί με πολλά άλλα παρακλάδια του στην αρχαία Κίνα, την Αίγυπτο, την Ελλάδα, το Θιβέτ, τη Μογγολία, την Ινδία, την Ιαπωνία και την Κορέα.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ «YOGA», ΟΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ «ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ», ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ».

ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ.

Η ιστορία του κινέζικου Qigong μπορεί να διαιρεθεί σε τέσσερις περιόδους. Γνωρίζουμε ελάχιστα για την πρώτη περίοδο, η οποία θεωρείται ότι έχει αρχίσει όταν το Yi Jing (Βιβλίο των Αλλαγών) εισήχθηκε κάποια στιγμή πριν από 1122 π.Χ., για να διαρκέσει μέχρι τη δυναστεία των Χαν (206 π.Χ.) όταν ο Βουδισμός και οι μέθοδοι διαλογισμού του εισήχθησαν από την Ινδία. Αυτή η έγχυση έφερε την εξάσκηση του Qigong και του διαλογισμού στη δεύτερη περίοδο, τη θρησκευτική εποχή Qigong. Η περίοδος αυτή κράτησε μέχρι τη δυναστεία Liang (502-557 μ.Χ.) όταν ανακαλύφθηκε ότι το Qigong μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολεμικούς σκοπούς. Αυτή ήταν η αρχή της τρίτης περιόδου, δηλαδή του πολεμικού Qigong. Πολλά διαφορετικά στυλ πολεμικού Qigong δημιουργήθηκαν με βάση τις θεωρίες και τις αρχές του Βουδισμού και του Ταοϊσμού Qigong. Η περίοδος αυτή κράτησε μέχρι την ανατροπή της δυναστείας Qing το 1911, όταν η νέα εποχή ξεκίνησε κατά την οποία το κινέζικο Qigong αναμείχθηκε με πρακτικές Qigong από την Ινδία, την Ιαπωνία, και πολλές άλλες χώρες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «QI» ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΟ «ΠΡΑΝΑ» ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ, ΤΟ «KI» ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ;

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Είναι η ενέργεια από την οποία προέρχονται τα πάντα, ακόμα και αυτό που νιώθουμε ως «ζωτική ενέργεια.»

Ονομάστηκε «Οργόνη» απο τον μεγάλο Γερμανό ερευνητη Wilhelm Reich (του κάψανε τα βιβλία και τον πεθάναν στη φυλακη)

Σήμερα η σύγχρονη φυσική είναι κοντά στην ανακάλυψη αυτής της ενέργειας, της οποίας η δράση παρουσιάζει αυτό που οι φυσικοί ονομάζουν «Ενέργεια Μηδενικού Σημείου.»

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.