Για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο ariadne@mystikx.com

ΛΑΒΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μην ανησυχείς, τα στοιχεία σου είναι ασφαλή μαζί μας, και μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να επιλέξεις τη διαγραφή από το σύστημά μας.

Σταμάτα να χάνεις το χρόνο σου ψάχνοντας, και ξεκινήσε το διάβασμα των βιβλίων μας από επιλεγμένους συνεργάτες οι οποίοι έχουν αφιερώσει μήνες και χρόνια έρευνας ο  καθένας στον τομέα του. 

Πάρε τα e-books μας μαζί σου στο tablet, στο laptop, η απλά σε ένα usb stick και διάβασέ τα όποτε εσύ θέλεις όπου εσύ θέλεις.

Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε πραγματικά να ξεφύγεις απο οτιδήποτε σε κρατά δέσμιο, δείχνωντάς σου τα μυστικά της βιοενέργειας, της διατροφής, του διαλογισμού, της καλλιέργειας της ψυχής και του υποσυνείδητου για ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης. Θυμήσου..όλα τα τείχη και όλες οι φυλακές, είναι φτιαγμένα από άγνοια και υποσυνείδητους φόβους- βιώματα. Ακολούθησέ μας και ξεπέρασέ τα.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... 

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΡΑ
 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
 • ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ
 • ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ
 • ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
 • ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ
 • ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΘΥΜΙΑΜΑ
 • ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΛΑΚΤΑ
 • ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

EMF Ο ΑΡΓΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ, Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ EMF.

Οι καταστροφικές συνέπειες της τεχνητής ψηφιακής μη ιονίζουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας έχουν πλέον αποδειχθεί,  απο ανεξάρτητους διεθνείς επιστημονικούς οργανισμούς όπως το BIOINITIATIVE WORKING GROUP και το INSTITUTE OF BUILDING BIOLOGY.

Δυστυχώς ο Παγκόσμιος Oργανισμός Yγείας (World Health Organization), η Διεθνής Επιτροπή για την Ηλεκτρομαγνητική Ασφάλεια (International Committee on Electromagnetic Safety - ICEMS) και άλλοι διεθνείς οργανισμοί που υποτίθεται έχουμε φτιάξει για να μας προστατεύουν, ειναι εξαγορασμένοι απο τις πολυεθνικές οι οποίες χρηματοδοτούν ψευδείς έρευνες (ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα).

Για να καταλάβετε το μέγεθος της κοροϊδίας, αναλογιστείτε οτι οι περισσότερες τεχνολογίες κινητών και ασύρματων τηλεφώνων και συσκευών όπως το WiFi, λειτουργούν στο φάσμα EMF των μικροκυμάτων. Ναι τα ίδια μικροκύματα από το φούρνο μικροκυμάτων. Μας λένε λοιπόν οι εξαγορασμένοι κύριοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οτι εφόσον δεν υπάρχουν θερμικά αποτελέσματα, δηλαδή δεν ψηνόμαστε κυριολεκτικά... τότε όλα ειναι ενταξει!!

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΨΕΜΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ EMF ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΙΣΤΟΣ.

ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ=ΤΣΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ;

Οι σοφοί αρχαίοι άνθρωποι εντόπισαν μια αόρατη δύναμη μέσα σε όλη την έκφραση της ζωής και της φύσης. Υπέθεσαν ότι αυτή η αόρατη δύναμη έχει τις ρίζες της στην κοσμική καταγωγή μας και ότι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όλα στον γνωστό κόσμο. Ωστόσο, τις παλιές ημέρες, δεν υπήρχαν λέξεις για να περιγράψουν αυτή τη μυστικιστική αλλά ουσιαστική και διαρκώς ισχυρή δύναμη. Παρατηρώντας αυτή την πανταχού παρούσα φυσική δύναμη, οι σοφοί της εποχής συνειδητοποίησαν ότι ήταν τόσο απρόβλεπτη όσο είναι και ο καιρός. Επίσης είδαν ότι αυτή η δύναμη είναι τόσο σημαντική για εμάς, όσο ο αέρας που αναπνέουμε. Η ίδια δύναμη δίνει την τεράστια ισχύ στην ατμόσφαιρά μας και τις καταιγίδες της, που ήταν τα πιο τρομερά παραδείγματα δύναμης που μπορούσε να φανταστεί κανείς στον αρχαίο κόσμο.

Στο τέλος, δεδομένου ότι αυτή η δύναμη συμπεριφερόταν τόσο πολύ όπως ο καιρός και ο αέρας, αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι δανείστηκαν τη λέξη «αέρας» για να την ονομάσουν.

Στην περίπτωση των αρχαίων Κινεζικών, αυτή η αόρατη δύναμη ήταν «ο αέρας», ή «Τσι», (προφέρεται Chee). Σε άλλες Ασιατικές διαλέκτους και γλώσσες, όπως στα Ιαπωνικά ή Κορεατικά, αυτή η ίδια λέξη γράφεται Ki, Qi, Kei, κ.λπ.

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.

ΑΝΑΚΤΗΣΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ...;

ΜΑΘΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΕΛΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΦΟΡΙΑ...

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ...

3 ΣΕ 1. ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ.

 • ΚΑΘΑΡΙΖΕΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ
 • ΝΙΚΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ
 • ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

50 ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΟΤΑΝ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ!

Η πλειοψηφία των ανθρώπων ειτε πιστεύει στη μαγεία ή τη θεωρεί εντελώς παραμύθι. Ελάχιστοι άνθρωποι όμως την έχουν δοκιμάσει σωστά για να δούν αν δουλεύει.

Μην μένετε σε δογματικές απόψεις. Κάντε πειράματα σωστά μόνοι σας και δείτε τα αποτελέσματα με τον καλύτερο οδηγό μαγείας για αρχάριους που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ
 • ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
 • 100% ΑΣΦΑΛΗ ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
 • ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
 • ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΔΙΑΤΑΡΑΞΤΕ ΤΗΝ ΥΠΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
 • ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
 • ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΗ
 • ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
 • ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΑΜΑΝΟ ΜΑΓΟ

 

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Μάθετε για τους κόμβους ενεργείας στον ανθρώπινο σώμα, και πώς συνδέονται με τους αδένες του σώματος και τα ψυχολογικά προβλήματα ή εμπόδια που αντιμετωπίζουμε όλοι λίγο εως πολύ, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος.

Η εξισορρόπηση και ο καθαρισμός των Τσάκρα θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα διαφορετικά και να ξεπεράσετε τα μειονεκτήματά σας που σας κρατούν από την πρόοδο και την ευτυχία σας. Επίσης θα βελτιώσουν σημαντικά οποιαδήποτε ενεργειακή εργασία ή μαγεία σας.

 •  ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΣΑΚΡΑ ΧΩΡΙΣΤΑ
 • ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΤΣΑΚΡΑ
 • ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΔΟΝΗΣΕΩΝ
 • ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΦΟΒΙΕΣ, ΕΘΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ ΣΑΣ


ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ;;

Μαζέψαμε για εσάς όλες τις τελευταίες έρευνες και μελέτες που αποδεικνύουν την ακαταμάχητη ανωτερότητα σε θρεπτική αξία και θεραπευτική δύναμη της Σπιρουλίνας, της Χλωρέλλας, του Σιταρόχορτου και του Κριθαρόχορτου, από τα οποία τα 2 τελαυταία μπορείτε να τα παράγετε εύκολα και γρήγορα μόνοι σας!

  

 • #1 Υπερτροφές - Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν διαβάσετε την θρεπτική ανάλυση αυτών των τροφών... 
 • Θεραπευτικές Ιδιότητες - για κάθε πάθηση και για συνολική υγεία του κάθε κυττάρου του σώματός σας και του νευρικού συστήματος.
 • Επιστημονικά αποδεδειγμένες -  Πάνω από 30 επιστημονικές ανεξάρτητες μελέτες, που επιβεβαιώνουν τη δύναμη της χλωρέλλας, της σπιρουλίνας, του σιταρόχορτου και του κριθαρόχορτου.

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΑΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!

Copyright 2015 Mystik.com & Phoenix Publishing International. All rights Reserved

Όλες οι αγορές γίνονται μέσω της Paypal,  και η αποστολή των βιβλίων είναι άμεση μετά την πληρωμή, στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Ariadne@mystikx.com

CgkJCQkJQ2drSkNRa0pRMmRyU2tOUmEwcFJNbVJ5VTJ0T1VtRXdjRkpOYlZKNVZUSjBUMVZ0UlhkalJrcE9ZbFpLTlZaVVNqQlVNVlowVWxoa2FsSnJjRTlaYkZwTFRsWmFWVk5xUWxWTlZsb3dWV3hvYTJGc1NuSmpSVGxhWWtad1RGUnNXbUZXVms1eFVXeFdUbFpzYjNkV1YzaHZZVEpHYzFOc1pGUmlSMUpZV1Zkek1WWkdXa1pYYkdSWFZtdHdlVmRyWkhkaFIxWjBaVVZzV0ZaRlNsaFpha3BIVmpGT2NsZHRjRk5YUmtwWVYxWmtNR1JyTVVkaE0yeHNVbTFTVkZSV1drdGxWbkJHV2toa1ZrMXJjRnBaVlZKVFZqRmFSbGR1V2xkV1JWcHlXa1ZhVDJNeFduUmhSVFZPWWtWd2RsWnNaRFJoTVZKeVRWWmthbEpXY0ZoWlYzaExWMVphZEdWRmRFNVdiSEJKVkZaak5WWXdNVVZTYkdSYVRVZG9NMVl3V21GU2JVNUpZa2RHVjFZeFNsVldWM0JMVXpGSmVWSnJhR2xTYkVwVVdXdG9RMVJXV1hoWGJVWlhUVlV4TlZaSGVHdGhWazVHWTBkb1ZtSkhVbFJaZWtaell6RmFWVkZyTldsU2EzQllWakowYjFReVJrZFRiazVwVWtVMVlWbFVSa3RYUmxwelYydDBhMUl3V2twVk1qRkhWakF3ZVZvemNGZGhhMHBvVmxSS1QxWXhTblZWYldoVFlsWktlbGRYZUc5aE1EVkhWMjVLVjJKVldtOVVWbHB6VGxaYVIyRkhkR2hXYTNCWldWVm9RMVp0Um5KaWVrSlhVa1ZhZWxacVJsZGpiSEJHVDFkc1UwMVZiekpXYWtvd1ZtczFWMVZ1VGxSWFIxSlpXV3RrTkZac1VsZGFSemxZVW14d1NGWXllSGRpUmtwMFZXcEdXazFHY0ZSV2FrWmFaVVpPY1Zkc2FGZGlTRUpZVjJ4V2ExUXhTbkpOVm1ScFVqTkNWRlJYTlc5V1ZscEhXWHBHYVUxc1dsaFdNV2h6WWtaS05tSkdWbHBpUm5CTVZUQmFjbVF4WkhSUFYyaE9Va1ZaZDFkc1ZsZE5SbHAwVW01S1dHRXphR0ZaVjNSaFRURldkR1ZJWkZOaVIxSXdXa1ZhVDJGWFJYZGpSMFpYVFc1U2RscEVTazVsUmxKMVZXeFNhV0pGY0ZoWFZtUTBaREZrVjJKSVNtRlNhelZYVlcxNFMxWXhaSEpXYlhSWVVtdHdWbGxyV25kV01rcFpWV3BPV2xaV2NHaFdiVEZQVTFkS1IxcEZOVmRpYTBsNVZtMTRVMU14U1hoVGJsSlhZVEpTYjFWdGN6RmpSbXh5VjI1a2EySkdjREJVYkdoclZUQXhjbUpFVWxwTlJscG9WMVphVDFKck5WbFRiSEJwVW14dmVsZHNWbUZWTVZwelkwVnNWV0pYYUZoVVZXaERWakZrV0dSR1RsTk5WMUpKVlRKMFlWUXhXbGxWYkd4YVZqTlNhRlJVUmxaa01XUnlaRWR3VjJFeGNEWlhWRUpoV1ZkS1NGSllhR3BTUmxwWVdWZDBkazFHYkZWUlZFWlVVbXR3ZVZsVldtdGhWa3B6WTBaQ1YxWXpRa3hVYTJSUFVqSktTVlJzV21saGVsWlFWbTB3ZUZVeVZuTlhhMmhyVTBkU1lWWnNVa2RYYkZaWVpFaE9WMkpWY0ZwVlYzUlRWakF4ZFdGR2FGVmlXR2hNV2taYVIyTXlUa2hoUjJoc1lrWndUMVpxUm1GVk1VbDVWVmhvWVZKdFVsWlphMlEwVmpGc2MyRkdUbGRXYkZwNFZrY3dNV0pIU2tkaVJGWmhWbFp3VEZsVVFYaGpiR1J6WWtaa1UySlhhRFpYVmxwaFZERkplRnBJVW1oU2JGcFlXbGQ0WVUxc1pGbGpSV1JWVFZkU1NWVXlkR0ZXVjBwWVlVVTVWMkZyTlhaWFZscGhZekZyZW1GSGJFNVdhM0JaVm1wR2IyTXlTa2RUYTFwVVlrZDRZVmxzVWtaa01WSnlWMjVrVTJKSVFrZFpNR1EwVmpKS1IySXpaRmhpUmxwb1ZXcEdZV05yTVZaaFJrSlhVbXR3V2xadGRGZFRNazV6Vlc1S1lWSnJOWEZVVjNSM1UwWnNWbGR0UmxkTlJFWXhXVlZhVDFZd01YVlJhM1JWWWtad1QxcFZXa3RYVjBaSFZHMXNhRTB3U2xkV01WcFRVV3N4VjFaWWFHbFNiWGh4Vlc1d2MxbFdXblJrU0U1UFZtNUNSbFpITlU5V01VcHpZMFpzVjFZemFFUldNakZYWTJ4a2RXTkdaRTVXYmtKVlYydGFhMVF4U1hoVGJrNVlZWHBXVlZWc1ZuWk5iRnB4VW0xMFRsSnNTakJXYlhSdlZUSktjMU5zVmxkTlIxRXdWbFZhWVdOc1duSmtSMmhUWWtoQmVGZFVRbUZaVjBWM1RWWmFUMVp0ZUdGWlZFWmhWVVpzY2xwRmRGZE5WVFY1V1RCYWQyRkZNWFJoUmtaWFRWWndhRmRXV2t0V01VcDFWbXhLYVZJeWFGbFhiR1F3V1ZaT1YxcEdaRnBOTW1oVVdXeGFZVmRHYTNkV2JrNW9WbXRzTlZwVlZUVldWbHB6WTBSS1lWWldjR0ZhVm1SVFVtczFXR1ZHVGs1U2JUa3pWbXhTUjJJeVRYbFRhMlJWWVRKU2NWVXdWbUZaVmxwMVkwVktUbFp0ZERSV01uaHJWakZhY2xkdWJGVk5WbkJRVmxSR1lWTkhUWHBoUm1SWFlsVXhORmRXVWtkaE1rMTRXa1pzYUZKc1NuQlpWRTVEWVVaYWRFMUlhRlZpVmxwSVdXdG9VMkZ0Vm5OWGJrWldZbGhTYUZZeWVITmpiRnBWVW14a1UyRXpRbGhYVmxKUFlURmFjazFXWkZoaVJrcFhWbXRXZDFVeGNGZFhiVVpxWWtaYWVsVXllRzlWTURGMFlVWkdWMkpHU2tSV2FrWlBZMnN4VmxwR1dsaFRSVXAzVmxkNFZrMVhUbk5pU0U1WFZrVmFWVlp0ZUdGTlJsSlhZVWQwYUZKcmNEQldWM1J2Vm1zeFYxTnJhRmRpUmxZMFdrVmtWMUpzVW5SU2JHUlhZa1pXTkZaclpEUlpWa2w1Vld0b1ZHRXlhSEJWYkZKWFZERlZkMVpyZEU5V2JIQjRWVEp3VTJGVk1WWk9WRUpYVmpOU2NsbFZWWGRsVjFaSFVteGtUbEpzVmpSWFZFSmhWVEZhVjFKdVZsUmhlbFp3Vld4U1YxZEdaRmRXYkdST1VqQmFXVlV5ZEc5aVJrNUlWV3hzV2xZelRYaGFSM2hoVWxaT2NscEhkRk5pYTBwTFYxUkNZVlV4V1hoWGJrcHFVbGRvV0ZWdGVIZFdNVkpYVmxSR1dGSnNXbHBaYTJSSFZURmFSMWRzYkZkV2VrVXdWbXBCTVdNeFduRlhiRTVvWlcxNFZGWkdaRFJaVm1SSFlraEdWV0pyTlZoVmJYaDJUV3hzY2xkclRsZE5hMVkwVmpKNGIxbFdXWHBoUmtKWFlsaG9XRmw2Um10a1IxWkhWR3hvVTAxdGFFaFdiWGhoV1ZaVmVGTllhRlppYXpWWVZqQmtOR05zVm5WalJtUmFWbXhLV1Zrd1ZtdGhiVXBJWlVab1YySllRa1JXVkVaaFl6Sk9SMk5HY0ZkV2JGa3dWbXhrZW1WR1NuTlhia1pXWWtkU1ZGbHJhRU5WVmxwSFZXdGthMkpXUmpOVWJGcHJWakpLUms1V2JGWmlSbG96VmxkNGEyTXhaSE5hUmxKT1lYcFdTVmRYZEc5U01WcFlVbGh3Vm1KVWJGWldiVEZ2VWtaWmVXVkdXbXhTTUZwSVZrY3hiMVJzU2taWFdHUllZa1phZGxWNlJuTldNVTV6WVVaYWFXSkdjRmRYVjNodlZUSldjMVp1VGxoaGVteHlWbTAxUTFOV2NGWlhhM1JWWWtWd1dGbHJVbUZXTURGWFUydFNXbUZyY0V4WmVrcEtaV3h3Ums1V1pGZE5NbWhWVmpGYWEwNUdUWGhXYkdScVVtMVNXRmxVVGxOalZsWjBUVlJTYkZKc2NFbFVWVkpIWVVVeFZtSkVUbFZXYkVwWVZqSjRZVmRHVm5WWGJHaFhZa2hDVFZaSE1IaFNiVlowVkd0a1YyRjZWbkJXTUdSdlVsWlplV1JHVGxSTlZrWTBWa2Q0YTJGVk1IbGxSMmhXWWtaS1dGWnNXbGRqTVZwMVUyMTBUbFpzV1RCV2JURTBWREpHVmsxWVRsTmhiRnBZV1d4b1UxWkdXbGhsUjNSVVZtdGFNVlZ0ZUdGVWJFbDRVMjVzV0ZaNlJUQldSRVpoVmpGU2RWTnJPVmROTW1oWlYxZDRiMkZ0VmxkWGJGWlVWMGRvY2xSV1drdE5SbFowVGxaa1YxWXdjRlpXYlhoelZqSktkVkZyVGxWV2JIQXpWbXBHYTJSV2NFZFZiRTVwVTBWR05GWXhaREJXYlZaSFdrVmtWR0pyY0hCVVZFbzBWMVphY2xacmRGZFNia0pKV2xWb1lXRXdNVVZTYkhCWFlsaG9URmxWWkV0U2JVNUdaVVprVjFKVmNGaFdSbHBXWlVkTmVWTnJiRlJpVlZwVlZXeFNWMlJzV2tkV2JYUlBVbXMxZWxac2FITlViRXBHVjJ4c1dtSkdXbWhXTVZwclkyeFdjMVJzWkZkTlNFSmhWbFpqTVZZeFpIUldia3BVWW01Q1YxbHJXbmRVUmxwelYydDBhbUY2YkZsYVZWcHZWVEF4Vm1JemFGZGlXRkpvVjFaYVZtVkdaSFZUYXpWVVVqRktlVlpYTVRSVE1WcFhWMnhXVldKRk5WUldiVEZUWlVaVmVXTkZUbGRTVkVaWFZtMXdVMVp0U2xWV2EzaFhZVEpTUjFwRVFURldNVkp6WTBab1ZGSlZiM2xXYWtaaFdWWk9kRlpzYUZaWFNFSndWVzE0UzFkR1duRlNhM1JXVm0xU1dsa3dWbXRoYXpGWVZXeG9WMVo2VmxoWlYzaExZMnhrYzFwR1ZsZFdNbWhGVjJ4a05HRXhaRWhWYTFwUFZqTm9WRlJWV25aa01WcFZVbTA1YWsxV1JqUldNblJoVmtkS1dHRkdhRnBpVkZaRVZtcEdkMUpXU25OVWJFNU9WMFZLUzFaclkzaE5SbGwzVFZWc1VsZEhVbGhaYkZKQ1pVWnNObEpyT1dwTlZUVmFWMnRWTlZZeFNsbFJiV2hZVmpOb1ZGWnFSbUZTTWtwSFYyMUdVMVl4U2xwV1YzaFRWakZrVjJOR1dtRlRSMUp2VlcxNGQxZFdjRlpoUm1SWVVtMVNTbFZYZUVOV01WcEdVbGhvVjAxR2NGQlpNakZIVWpGd1IxcEdUazVOYldoT1ZtcEdhMDVHVlhoVFdHeFVWMGRvYjFSVVNqUlVNVnB4Vkd4T2FsWnNXbmhWVnpWcllrWktkR1ZJYUZkU2VrVjNWbXRrUzFKdFNrVlViR1JPVmpKb01sWXhXbUZUTVdSSFZXeFdVbUpHV205WlZFSjNUbXhrVlZKc1drNVdhM0F3VmxkMFlWWnRTa2RqUm1oVlZrVmFURlpHV21GV01WWnlXa1pPVG1GNlZqWldhMk14VXpGYVdGTnJXbXBTZW14b1ZtNXdSMlJzYkZaWGJHUnFWbXMxZUZaSE1UUldNa1kyVm14b1YwMXVVbGRVYkdSSFkyc3hWMkZIZUZOaWEwcFpWbGMxZDFZd01IaFhiR1JZWWtad2NsUlhjekZUYkZwSVpVaGthRkpVUmtaVmJGSkRWMFphZEZScVVsWk5ha1pZVmpCYVlXTnRTa2hqUms1WVVsVndNbFp0TVRSV01sSnlUVmhPWVZORmNGaFpiRkp6WTFaU1dHTXphRTlTYlhRelZqSjRhMVpYU2taaVJGWmhWbGRvUkZacVNrZGpiRTUwVW14V1YxWnVRbFZXVjNCTFVqRk9TRlZyYUdwU2F6VndXVlJDZDFSR1duUmxSM0JyVFVSV1dGWnRkRzlWTWtweVkwWm9XbFl6VFhoV2JYaGhZekZhVlZKc1pFNVdhM0EwVmxaak1WUXhXa2RYYmxaU1lUTkNWMVp1Y0VkVFJscHlWMnQwYW1KVk5VWlZNbmhyVlRGS1dWRlljRmRXZWtJMFZsY3hVbVF3TVZkWGJGcHBVakZLV1ZaWGNFZFRNVkpIV2taa1lWTkhVbGRVVmxwTFUwWldjMkZIT1ZaTmEzQjVXVEJhVjFkc1drWlNXR2hYVmtWYWVsWnNXa2RrVm5CSFZHeE9hVkp1UW1GV01uUlhWakF4UjFkdVRsUmlSMmhYV1d0YVMxbFdVbFphUms1WFVtMTBNMVl5ZEd0aE1WcHlWMnBDVm1KWWFGQldWRVpMVm0xT1JWUnNaRTVXYmtKdlYxWlNSMVF5VWtkWGJrNVlZbGhvVkZsc1pHOVdiR1JZVFZSU2EwMXJOWHBXYkdoclYwZEZlbFZyT1ZwaE1sRXdXbGQ0WVZJeVJraFBWMnhUVFVoQ1dGZFVRbGRqTVdSMFVsaHNWbGRIVWxsV2JYaDNZMnhXZEUxVmRGTldhMXA2V1RCa2MxVXdNVlpqUlhCWFRWWktSRmxVUms1bFZsSnlWMnMxVjJKWGFIZFdWM0JMVGtaUmVGVnNhRTVXYXpWeVZGWmFWMDVHV25STlZFSlhWbFJHZVZSV1VsTlhiVVY0WTBod1YySkhVa3hhUmxwSFl6Rk9jMXBHWkZOV1Z6azJWakowVTFJeVJYaGFSV2hWWVRGd2NWVnFUbE5XUmxKV1ZXdGFUbFpzY0RCVVZXaHZZVEF4Y2xacVVsWk5WMmg2V1d0YVMxSnRUa2hTYkhCcFVqRkdNMVpIZEdGak1XUkdUVlphYWxJemFGaFdhMXBoVmpGYVYxa3phRk5OVm13MVZtMDFUMVl5Um5KT1ZtUlZWbTFTVkZwWGVGZFdWazV6V2tkMFUySkdjRFZYVjNScll6RmFSMU5zVmxkaVZHeFlXV3hvVTFaR1ZsVlRhemxUVFd0d1NsWkhNVWRXUmtwVlZtNXNWMkpZYUhaWmFrWnJWakpLUjFkdFJsTlNhM0IyVmxjeE5HTXdOVmRYYkdoUFZqQmFZVlp0ZEhkWFJsVjVZMFYwVjFac2NIcFdiWEJUVm1zeFYyTkZhRnBOVm5CWVdYcEdSMlJIVmtkYVJtUlhaVzEwTmxadE1YZFNNV3hZVTFoc1ZHSnNTbGRaVkVwdlZqRlpkMXBFVW1wU2JGcDRWa2Q0VDJGdFNrZFhibWhXVFdwR00xWkhNVXRTTVU1ellVWmtWMDB4U2sxWFZsSkNaVVpPVjFKdVRsaGlTRUp6V1ZST1EyVldaRmRYYlVaWVlsWkdORmRyYUVkV01rcElZVWM1V2xaRk5VUlViWGhyWTJ4a2MxZHJPVmROUkZaWlZsY3hOR0l4YkZkVGJsWlNZa2Q0VjFsc2FHOWxiRkpWVW0xMFdGSlVWbHBYYTJRMFlWWmFWMk5HYkZkV2JVNHpWRlprUjFack1WWmlSa3BvVFZad1dWWnRNSGhWYlZGNFZtcGFVMkV4Y0hOVmJYUjNUVlpWZVdWR1RtaFNWRVpHVm0xNFUxZEdXbk5UYTFKaFVrVmFXRlpxUms5WFYwWkhWVzFzYVZacmNIWldiR1IzVXpBMVIxTnJaR2hOTWxKWldXMHhVMVpHV25OVmEyUlVWbTE0ZVZkcll6VldNREZGVW10c1lWTklRa2hXYWtGNFVqRk9jbVZHWkdoaE0wSlFWMnhXWVdSdFZuUlVhMlJYWWxkNGIxcFhlR0ZOYkZwMFRWaGtVMDFWTVRWV1JtaHZZVVV3ZVdWR1FsZGlXRTE0V1RCYVYyTldTblJTYkZKcFVtNUNXVll5ZEc5VU1WcElVMnRhYVZKRk5WWlphMlJ2VFRGWmQxZHRSbXRTTUZwSVZWY3hSMVl3TUhsaFJWWlhZbGhTYUZaRVNsTldNVXAxVkcxd1UwMXRhSFpXUm1NeFlUQXdlRmR1UmxOaVJUVlZXVmh3VjFkV1dsaGxSemxYWWxWV05WbFZXbTlYYlVwWllVZG9XazF1YUZoV01XUlBVbXh3U0dORk5WZE5NbWN4Vm0xMGEwMUdVWGxTYms1VVlteEtjMVV3Wkc5V01WSlhXa2M1VjFKdGVGWlZiWFIzWWtaS2RGVnNXbFpXZWtaSVZsUkdZVlpXU2xWUmJHaFhUVEZLZVZaWWNFZFRNVWw0Vlc1T2FGSXdXbFJVVlZwM1ZsWmFSMVp0Um1wTlJFSTBWakZvYjFkSFJqWldiazVXWVd0S00xVXhXbFpsVjFKSFdrWldhVkpYZHpGWGJGWnZVekZhZEZKdVNsaGlWVnBXVm14YWQwMHhWblJsUms1cVlsVTFTVlZ0Y3pGWFJrcFdZMFYwVjJKSFRqUmFSRVpHWlVad1NWUnNaR2hpU0VKVlYxWmtOR1F4YkZkWGJrNWhVbXMxVlZWdE1UUldiRlY1WkVoa2FWSXdjRWxhU0hCTFYyMUZlRmRxVGxwV2JIQm9WV3BHYTFkWFNrZGhSbVJzWVRCcmQxWnRNSGRsUmtsNFYyNVNWR0V4Y0c5VmJYaDNZMFphY1ZOdE9XeFdiSEJaV1RCV1QxWXdNVVZTYTJoWVlURndjbFl5TVZkamJHUjFVbXhhYUdFd2IzcFdha1poVmpKU1NGUnJXbFZpVjJoVVdXdGpOR1ZXWkZoa1JrNVRUVlp3ZWxVeU5VdFVNVnBaWVVkb1ZtSlVSbFJWZWtaM1ZqRmFWVkpzYUZOTlZuQklWMVJDYTJJeFdYaFhiR2hRVTBkNFdGUlhOVk5YUm14eFUyczFiRlpzU2xwWlZXUjNWVEpLUjJOR1FsZFdNMEpNVkd0a1QxWXhXblZXYlhCVVVsUldVVmRYZEd0T1JtUkhZa1phV0dGNmJHOVphMVp6VFRGc2NsVnNaRmRXTUZZMFZUSXhiMVpyTVhWaFJrSldZbFJHVUZVeFdsTmpNazVJWVVVMWFWSllRa3RXYlhSaFZqSkZlRk5ZYUdGU2JWSm9WVEJhUzJNeFZuUmtSWFJxVFZad2VsZHJVa05pUmxwelYyeGFWazFxUlhkWlZ6RkxVbXMxV1dKR1pGTk5NbWhOVjFaV1ZtVkdUbGRTYmtwWFlrZFNXRmxzV2tkTk1WcFpZMFZrVTJKV1draFZNalZYVmtkS1IxTnVRbFppUmxvelZYcEdZVll4WkhKUFZUVlRZa2QzTUZaVVJtOWpNa1pIVkd0b1ZtSlZXbFpXYTFaMlRVWldjbGR1U210TldFSkhWREZWTlZZeVJYaGpSRkpYVm0xT05GbHFSbFprTURGWFdrWm9hV0pHY0ZsV1JscHJWREF3ZUZWdVRsZFhSMmhWVlcxNFlXVldiRlpYYTA1WVVtdHdlVmt3VmpSV01WcEdVMnhrVlZadFVsaFpla3BMVWpGd1NGSnNUbWhsYkZvelZteGtkMUZyTVZoVldHaFhZa2RvVDFadWNITmlNV3h6Vm01a1dGSnNiRFZVVlZKWFZqRmFjbUpFVm1GV1ZscFVWbXBCZUdOV1NuSmtSMFpYVFRKb2IxWnFRbUZrTVVsNVZHdGFUMVl5YUU5V2JuQnlUVVphYzFWclpGZE5hMVkwVmpGb2MxVXhaRWhsUmxKYVlUSlJNRlpxUm1GalZrNXpWRzF3YVZKc2NEUldWRWwzVGxkRmQwMVdhR3RTUm5CaFdWUkdZVlZHV2tobFJYUnJWbXRhZWxrd1duZFdNVnB5WTBWV1YxWkZiekJWTWpGU1pVWndTVkpzVG1sU01taDJWa1pXVTFZeFNsZGFSbVJYWWxoU1ZWUldWVEZYUmxwWVRsWmtXRkl3VmpaVlYzaFRWbFphTmxadVZtRldWbkJ5VmpGa1QxSnRVa2RhUlRWcFVtNUNZVlp0ZUd0TlJsVjRWbTVTVkdKSGFHOVZNRlpMV1Zac2MxVnJXbXROVjNnd1dsVmtNR0ZyTVZsUmExcFhWbnBHZWxaVVFYaFRWa1p6WTBaa2FWWkZSalJXYlhCTFVtMVdSMU5zYkdGU2JFcHdXV3RvUTFkc1pGaGtSM1JwVFZaS1NGbHJhRXRXTWtaelUyNUdWbUpZVW1oYVYzaGhaRVV4V0U5V1drNVNSVmw0VmpJMWQxTXhXbkpOVm1SWVltdHdZVnBYZEhkWFJtdDVUVlYwVTJKVldraFdSM2hyVkcxS1JtTklXbGRoTVhCeVdrUktUbVF3TVZsVWJVWlVVbGhDVjFkV1VrSk5WMDV6Vld4b2ExTkhVbFZXYlhoaFRVWlNWMkZIZEZoaVJuQjZWbTF3VDFack1YRldia3BYVFVkU1RGWXdaRmRTYkZaelZtMXNVMDFWY0UxV01uaHJUa1pzVjFwRlpHcFNWMmh5Vld4U1YySXhVbGRaZWxaUFVteHNOVnBGV210V1ZURldWbXBPVlZac1duWldhMlJIWXpGa2MxUnNjR2xXUlZwVlYxUktORmR0VVhoYVNFcGhVako0Y0ZWcVJrdFhWbGw0WVVoa1VrMVhlRmRVVm1oTFlWWktSMk5HWkZkaGF6VkVWV3RhWVZJeFpITmpSM2hYVFZad1IxWlhNVFJWTVZsNFYxaG9WR0pVYkZsWlZFcFBUa1phUlZOc1RsTmhla1pYV1ZWa1IxVXdNWFZoUmtKWFVteGFjbFJyWkZOV01XUlpZVVpvYUdWdGVGUldSbVEwV1ZkV2MySkdWbFZpYXpWWFZGZDBkMDFHY0ZaYVJXUlhWbXh2TWxWc2FIZFpWa3BHVjJwT1YyRnJXbFJaTW5oVFpFZEdTR0pHWkZkTk1rNDFWbTB3ZDJRd01WZFhXR3hUVjBkb1ZWWXdaRzlXVm14WVpFaGthRkpzV25sV2JUVkxZVEF4V1ZGcmFGZE5ibEpRVmxSR1MxWlhTa2RqUm1ob1RWaENTVll4V2xabFIwNVlVMnRhYkZKc2NGaFZiRnAzVTFaa1ZWTnFVbFZOYXpWNlZsYzFUMVpIU2xoaFJUbFdUVVphVEZWdGVHRmpNV1IwWkVVMVUyRjZSVEJXYlRFd1dWWmFWMWRyWkZoaVZHeFdWbXBPVTJGR1dYbGxSbkJzVW14S2VGVlhlRTlWTWtwVllYcEdXR0V4V2xoVVZWcFhZMnN4VjFkc2FHbGlXR2hZVmtaak1WVXhWa2RYYkdoT1ZsWndjbFJYY3pGU01WcFlaVWQwVjFKcmJEUlZiWEJYVmpKR2NtSXpaRnBXUlhCUFdrUkJlRmRXVW5OVGJXeFhVbXh3TTFacldsZGlNVVY0VTJ4a1dHSkhVbWhWYTFaTFZsWlNWMVpzWkU5U2JGb3dWR3hXTUZZeFNYZFdhazVWWWtad2FGZFdXa3RTYXpWWVlVWm9WMkpJUWt4WGJGcHJWVzFXZEZOclpGaGlSVFZQV1d0V2MwNVdXbk5WYTNST1VteEdORlp0TlZOVk1XUklWVzVHVm1KR2NFeFdha1poWTFaU2MxUnNWbE5pU0VKWVZtMHhlazFXVVhoWFdHUlhZV3hhVjFsc2FHOWxiRmwzVjJ4YWJHSkdXbmxXYlhodllVZEZlVTlVVGxkWFNFSklWVzB4VjFJeFRuVldiRkpwVW10d2RsWkdWbE5XTVZsNFdraEtWbUY2YkdGV2JURTBWMFpWZUdGSVRtaE5SRUkxV2xWYWExWnRSbkpqUmxKVlZqTm9WMXBXWkZOU2F6bFhWMjFzVjFac2JEWldNVkpEVmpGVmVGZFlhRlZoTW1oWFZqQmtORmRHVWxoT1ZrNXFZa2QzTWxWV2FHOWhhekZXVjJwQ1ZXSkhVbnBXUjNoUFVteE9jbGRzWkdsU2JrSjVWa1pXWVZSdFZrZFRiR3hvVW1zMWNGbFVUa05XYkdSWFZXdEtUbFpzVmpSWmExcHpZVlV3ZVZWc1ZscFdSVVY0VmxSR2MxWldSblZYYkZKb1RVUldWRmRXVWtOa2JFNXlWR3hLYUUxSE9VdFJNVVp5VTJkclNrTlJhejBKQ1FrSgkJCQk=