ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ;;

Η αλήθεια είναι οτι το στρες είναι μια από τις χειρότερες ασθένειες της σύγχρονης εποχής.Και είναι ύπουλη..μας τρώει σιγά σιγά, μέχρι που γινόμαστε υπηρέτες της ζωής μας και του συστήματος, αντί να είμαστε αφεντικά του εαυτού μας. Όταν η καθαρή και ανεξάρτητη σκέψη σταματά, αρχίζει η σκλαβιά.

Στον υψηλών ταχυτήτων κόσμο μας το «στρες» είναι μια λέξη που χρησιμοποιούμε και ακούμε όλη την ώρα. Οι φράσεις «Είμαι πολύ αγχωμένη» και «τα 'χω παίξει» χρησιμοποιούνται σαν σήματα τιμής, αποδεικνύοντας ότι η ζωή μας είναι γεμάτη και κουραστική. Αλλά το άγχος δεν είναι κάτι που μπορούμε να πάρουμε ελαφρά. Παρά το γεγονός ότι αναφερόμαστε στο άγχος ως ένα συναίσθημα, είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Στην πραγματικότητα δημιουργεί μια σειρά φυσιολογικών γεγονότων μέσα στο σώμα σας, και το πόσο συχνά συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα και πόσο διαρκούν έχει τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία σας, ειδικά για τα αυτοάνοσα νοσήματα. Για να κατανοήσουμε αυτό το σύνδεσμο, είναι σημαντικό να καταλάβετε μερικά βασικά πράγματα για το άγχος. Το άγχος περιγράφει μια εμπειρία που προκαλείται από κάτι που ονομάζεται στρεσογόνος παράγοντας.

Οι στρεσογόνοι παράγοντες μπορεί να είναι συναισθηματικοί ή σωματικοί. Μεγάλα στρεσογόνα γεγονότα περιλαμβάνουν το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, ένα διαζύγιο ή χωρισμός, ή σωματική ή συναισθηματική κακοποίηση ή τραύμα. Λιγότερο προφανείς στρεσογόνοι παράγοντες περιλαμβάνουν την έλλειψη ύπνου, παράκαμψη γευμάτων,  πολύωρη εντατική εργασία, υπεράσκηση,  η φροντίδα για όλους τους άλλους, εκτός από τον εαυτό σας. Ακόμα και θετικά γεγονότα, όπως ο γάμος, η κατάκτηση της δουλειάς των ονείρων σας, ή η μετακίνηση σε μια νέα πόλη μπορεί να είναι στρεσογόνος παράγοντας.

Μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι αγχωμένοι και παρατηρούν τις φυσικές επιπτώσεις στο σώμα τους (όπως στομαχόπονους, πονοκεφάλους, ή ταχυκαρδία) και τις συναισθηματικές επιπτώσεις (όπως ευερεθιστότητα, κόπωση, ή λαχτάρα για γλυκά ή αλμυρά) σχεδόν αμέσως. Αλλά έχω συναντηθεί επίσης με πολλούς ανθρώπους που είναι καλόβολοι, χαρούμενες ιδιοσυγκρασίες και δεν γνωρίζουν ότι το σώμα τους μπορεί να υποφέρει ή ότι τα σωματικά συμπτώματα που αντιμετωπίζουν σχετίζονται με το στρες. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι έχουν τόσο συνηθίσει να ζουν με το άγχος που δεν το παρατηρούν πλέον. Άλλοι φαίνεται να ευδοκιμούν με αυτό. Ωστόσο, αν και οι λεπτομέρειες μπορεί να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό, όλοι οι στρεσογόνοι παράγοντες προκαλούν ένα καταπληκτικό καταρράκτη γεγονότων μέσα στο σώμα σας, που ονομάζεται αντίδραση στο στρες.

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι όλοι αισθάνονται αγχωμένοι κατά καιρούς. Δεν υπονοώ ότι μπορείς να ζεις σε μια φούσκα ή να εξορίσεις το άγχος από τη ζωή σου εντελώς. Αυτό είναι αδύνατο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγχετε την αντίδρασή σας στο στρες. Μπορείτε να ελέγξετε πώς το στρες έρχεται στο σώμα σας και πώς αυτό επηρεάζει το νευρικό σας σύστημα και τις ορμόνες σας. Και μπορείτε να το αποτρέψετε από το να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να σας κάνει άρρωστους.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΟΡΤΙΖΟΛΗΣ

 • Αυξημένη όρεξη και λαχτάρα τροφής
 • Αύξηση του σωματικού λίπους
 • Μειωμένη μυϊκή μάζα
 • Μειωμένη οστική πυκνότητα
 • Αυξημένο άγχος
 • Αύξηση της κατάθλιψης
 • Κυκλοθυμία (θυμός και ευερεθιστότητα)
 • Μειωμένη λίμπιντο
 • Διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Μειωμένη μνήμη και ικανότητα μάθησης
 • Αύξηση των συμπτωμάτων του PMS, όπως κατακράτηση νερού και ευερεθιστότητα
 • Αλλαγή του έμμηνου κύκλου
 • Αύξηση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως εξάψεις και νυχτερινή εφίδρωση

Ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα των χρονίως υψηλών επίπεδων κορτιζόλης είναι μια διευρυνόμενη περιφέρεια στη μέση. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι αγχωμένοι έχουν την τάση να ποθούν τη ζάχαρη και φαγητά υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Αυτές οι τροφές διεγείρουν την παραγωγή ινσουλίνης, της ορμόνης που μειώνει το σάκχαρο στο αίμα σας, και αυτός ο συνδυασμός της υψηλής ινσουλίνης και υψηλού επίπεδου κορτιζόλης προκαλεί το λίπος να εγκατασταθεί γύρω από τα εσωτερικά όργανά σας, με αποτέλεσμα την κοιλιακή και τη σπλαχνική παχυσαρκία.

Εκτός από το να είναι δύσκολο να κουμπώσετε το παντελόνι σας, αυτό το λίπος στην κοιλιά μερικές φορές ονομάζεται «καφέ λίπος», επειδή μοιάζει και συμπεριφέρεται διαφορετικά από την άλλο λίπος στο σώμα σας, δημιουργώντας πολύ φλεγμονή. Και η φλεγμονή είναι ένα κοινό βασικό πρόβλημα σε όλες τις αυτοάνοσες νόσους, καθώς και σε άλλες καταστάσεις όπως η καρδιακή νόσος, το εγκεφαλικό επεισόδιο, ο διαβήτης, και ο καρκίνος. (Είναι επίσης πολύ δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτό το κοιλιακό λίπος.)

Το στρες θεωρείται ότι είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει σε ένα καταπληκτικό 80 τοις εκατό όλων των χρόνιων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των αυτοάνοσων νόσων, καρδιακών νόσων, εγκεφαλικών επεισόδιων, διαβητών, και καρκίνων.


ΕΥΧΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Η σκέψη μας είναι η μαγική μας δύναμη

Απο αυτή συνθέτουμε τη ζωή μας

Τα λάθη και τα σωστά

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ.

ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΓΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Για να το επιτύχετε αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε :

Ακίνητο Διαλογισμό

Κινητικό Διαλογισμό

Άσκηση

Περπάτημα

Πνευματική Μουσική

Πυθαγόρεια Διατροφή

ΟΜΩΣ...

ΕΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ, ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ.

ΜΑΓΙΚΗ ΕΥΦΟΡΙΑ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΜΑΓΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Ενώστε τις δυνάμεις σας με τις μαγικές δυνάμεις του νερού και ανανεωθείτε πλήρως, ελκύοντας ή αποθώντας αυτά που ΕΣΕΙΣ θέλετε στη ζωή σας.

 • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - για Ξεμάτιασμα, Εξορκισμό,  Ενδυνάμωση, Κατάθλιψη, Θεραπεία, Προστασία, Χρήμα, Αγάπη, Έρωτα, Τύχη, Εύρεση Εργασίας, Λύσιμο απο Μάγια και άλλα..
 • ΣΕΛΗΝΗ & ΗΜΕΡΕΣ - Δημιουργείστε τα μαγικά Λουτρά σας σύμφωνα με τις Ημέρες τις Εβδομάδος και τις Φάσεις της Σελήνης.
 • ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ - Ενας Εύκολος και Απολαυστικός τρόπος να βελτιώσετε την Ενέργειά σας σε όλα τα επίπεδα.

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.


Το βιβλίο μου «ΜΑΓΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ» είναι μια ξεχωριστή κατηγορία απο μόνο του, και αυτό γιατί χρησιμοποιεί την παντοδυναμία του νερού, που όλοι οι μύστες γνωρίζουν, μαζί με συγκεκριμένα άλλα συστατικά και ειδικές οδηγίες οραματισμού και συγκέντρωσης, τα οποία ανοίγουν μια πύλη επικοινωνίας με το σύμπαν ενεργοποιώντας ανώτερες δυνάμεις απο εσάς για να σας βοηθήσουν σε ο,τιδήποτε εσείς θέλετε απελευθερώνοντας σας παράλληλα απο το στρές.

Αν ψάχνετε τον πιο ευχάριστο, χαλαρωτικό, αναζωογονητικό τρόπο να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλυτερο, τα Μαγικά Τελετουργικά Λουτρά είναι o ιδανικός σύντροφος που δεν θα σας προδώσει ποτέ, αλλά θα σας σώζει πάντα από τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Αν γυρίζετε απο τη δουλειά εξαντλημένοι και απορροφημένοι, τα μαγικά λουτρά θα σας επαναφέρουν.

Αν έχετε κακοτυχία η οποιαδήποτε μορφή αρνητικής ενέργειας η ακόμα και μάγια, τα τελετουργικά έχουν τη δύναμη να τα σπάσουν.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ.

Αφήστε τα όλα λοιπόν στην άκρη, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, κλείστε τα μάτια συγκεντρωθειτε, και απολαμβάνοντας τις μοναδικές μυρωδιές και τις συνταγές με μαγικά συστατικά, ανακαλύψτε τον πραγματικό σας εαυτό μέσα απο την ένωση σας με τη ζωογόνα μαγική δύναμη του νερού.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.